Turgutlu Belediyesi, mülkiyeti kendisine ait olan park ve yeşil alanlardaki zeytin ağaçlarından zeytin toplama çalışmalarına başladı. Turgutlu genelindeki park ve yeşil alanlarda bulunan zeytin ağaçlarından zeytin toplama çalışmaları, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenleniyor. Toplanan zeytinler, işlenmek üzere zeytinyağı üretim tesislerine gönderilecek. Üretim sonunda elde edilen zeytinyağı, Turgutlu Belediyesi Aşevi ve Hayır Merkezi’nde ihtiyaç sahibi aileler için hazırlanan yemeklerde kullanılacak.

“ELDE ETTİĞİMİZ ZEYTİNYAĞINI AŞEVİ VE HAYIR MERKEZİ’MİZDE İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERİMİZ İÇİN HAZIRLADIĞIMIZ YEMEKLERDE KULLANACAĞIZ”

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Sezonun başlamasıyla birlikte bu yıl da zeytin hasadımıza başladık. Belediyemize ait park ve yeşil alanlarımızdaki zeytinlerimizi kendi ekiplerimiz ile topluyoruz. Elde ettiğimiz zeytinyağını Aşevi ve Hayır Merkezi’mizde ihtiyaç sahibi ailelerimiz için hazırladığımız yemeklerde kullanacağız. Turgutlu’muzda sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini hayata geçiriyor, toprağın bereketini hemşerilerimizle paylaşmaya devam ediyoruz. Hasadımız bereketli olsun” dedi.