Turgutlu Belediyesi, kent genelinde ihtiyaç duyulan yollarda bakım onarım çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda son olarak Yedieylül Mahallesi Kutluk ve Kelebek Sokak ile Cumhuriyet Mahallesi Hanımeli Sokak’ta başlatılan çalışmaların tamamlanmasının ardından parke ve bordür taşı döşemesi yapılarak yollar yeni ve güvenli görünümüne kavuşturulacak. 

Ekipler, Özyurt Mahallesi Yayla Sokak’ta 3 bin metrekarelik parke döşeme çalışmasını tamamlarken Musacalı Mahallesi’nde de 2 bin 500 metrekarelik parke döşeme çalışmasına devam ediyor. Yol yenileme çalışmalarıyla birlikte parke ve bordür taşı tamiratlarını da sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri; Mert, Yurt, Darçın, Çelik, Kılıç Geçiti, Çayla ve Ova Sokak’ta parke tamiratı yaptı. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ise Sedat Özcan Erkek Yurdu bahçesinde peyzaj ve çevre düzenleme çalışmalarını tamamladı. Ekipler ayrıca Acıbadem Yolu’nda yer alan yeşil alana da çim ekti. 

Çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Daşkan, şunları söyledi:

“Kendi imkanlarımızla sürdürdüğümüz çalışmalar doğrultusunda Yedieylül ile Cumhuriyet Mahallelerimizde eskiyen ve bozulan yollarını kaldırıp yeni yollarımızı hemşerilerimizin hizmetine sunacağız. Bununla birlikte yol yenileme çalışmalarımızla araç ve yaya trafiği için yaşanabilecek olumsuzlukların önüne geçiyoruz. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimizin çalışmalarıyla ile kentimizi güzelleştirmeye devam ediyoruz. Turgutlu’muz için gece gündüz demeden çalışmalarımıza devam edeceğiz. Özveriyle çalışan tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür, çalışmalarında kolaylıklar dilerim.”