Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nin (TKBL) 27. Hafta karşılaşmasında Ferhatoğlu Edremit Belediyesi Gürespor ile oynadığı maçı 76-61 skorla kazandı. Yıldırım Beyazıt Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısını Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı 37-31 skor ile önde tamamlandı. Karşılaşmanın tamamında üstünlüğü rakip takıma bırakmayan ev sahibi mücadeleyi kazandı. 

Karşılaşma sonunda önemli bir galibiyet aldıklarını belirten Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı Baş Antrenörü Kaan Artun, şunları söyledi:

“Bu hafta ligin iddialı takımlarından Ferhatoğlu Edremit Belediyesi Gürespor ile karşılaştık. Ev sahibi olarak çıktığımız karşılaşmanın ilk anından itibaren mücadelelerini büyük bir hırsla sahaya yansıtan bütün takım oyuncularımıza teşekkür ederim. Önemli bir galibiyet elde ettik. Galibiyet rüzgarını lig bitimine kadar estirmeye devam edeceğiz. Takımımızı bir an olsun yalnız bırakmayan Turgutlu Belediyespor Başkanı Fırat Honaz ve tüm taraftarlarımıza destekleri için teşekkür ederim.” 

Turgutlu Belediyespor Başkanı ve Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz ve eşi Nazan Honaz,  mücadeleyi tribünden takip ederek takıma destek oldu. Fırat Honaz, “Ligin bitimine 3 hafta kala evimizde taraftarlarımızın desteğiyle güzel bir galibiyet elde ettik. Galibiyet hırsı ve üstün mücadelelerinden dolayı bütün takım oyuncularımızı ve teknik ekibimizi kutluyorum. Takımımızı yalnız bırakmayan bütün hemşehrilerimize desteklerinden dolayı ayrıca teşekkür ederim” diye konuştu.