Belediye’nin Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Çepnidere Mahallesi’ndeki arazi yolları üzerinde asfalt hazırlık çalışmaları ile Güney Mahallesi’ne bağlı Kıran Mevkisi, Çıkrıkçı Mahallesi’nde yer alan Fatih Cami’nde parke taşı döşeme çalışmaları tamamlandı. Ayvacık Mahallesi’nde ise 5 bin metrekarelik parke döşeme çalışmaları yürütülüyor. 

Ekipler tarafından aynı zamanda Kurudere, Karaoluk, Gökgedik, Baktırlı Mahalleleri ile Ayvacık Mahallesi’ne bağlı Gökçealan mevkinde mutfak ve tuvalet yapım çalışmaları kapsamında fayans döşemesi eş zamanlı olarak yapıldı. Altyapı çalışmaları sonucunda kazılan yollarda bakım ve tamirat çalışmalarını sürdüren ekipler Çıkrıkçı Mahallesi ile Hatuniye, Uzman, Dikişyurdu, Akbaş, Beceren, Can, Lütfi Erer Sokaklar'da da parke tamiratı yaptı.

DAĞYENİKÖY MAHALLESİ’NE YENİ HALI SAHA

Turgutlu Belediyesi Akçapınar, Derbent, Yakuplar, İstasyonaltı, İzzettin ve Avşar Mahallelerine kazandırdığı spor tesislerine bir yenisini daha ekliyor. Bu doğrultuda Dağyeniköy Mahallesi’nde yeni ve modern bir halı sahanın yapımına başlandı. 

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ise Turgutlu Otobüs Terminali’nde iç ve dış cephe boyama çalışmaları yürütüyor. Çampınar Mahallesi’nde yer alan köy kahvehanesi ile Urganlı Halk Eğitim Merkezi’nde iç cephe boyama çalışmaları tamamlandı. Ekipler bununla birlikte Irlamaz, Çatalköprü, Musalaryeniköy ve Sinirli Mahallelerinde budak çalışmalarını yaptı. Yedi Eylül Yolu ve Sanayi Cami’ndeki yeşil alanlarda ise çim ekimi tamamlandı. 

Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Daşkan, “Fen İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz kentimizin her noktasında çalışmalarını sürdürüyor. Aynı zamanda kentimizi spor kenti yapma hedefiyle altı mahallemize kazandırdığımız spor tesislerimize bir yenisi daha ekliyoruz. Mahallelerimizin ihtiyaçları ve hemşehrilerimizin talepleri doğrultusunda çalışmalarımızı hızlı ve etkin bir şekilde gerçekleştirmeye devam edeceğiz” diye konuştu.