Esnafın kısa sürede yaralarının sarılması, uzun vadede sorunun çözülmesi için MASKİ ve Karayolu Bölge Müdürlükleri ile irtibat halinde olduklarını belirten Başkan Akın, sorunun kökten çözümü için tüm yetkilerini kullanacağını söyledi.
Sanayi Sitesi'ndeki ziyaretinin ardından Albayrak Mahallesi'nde su baskınlarının yaşandığı TOKİ konutlarının sığınak bölümlerini ve bahçesini inceleyen Başkan Akın, Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerine alanın kısa sürede temizlenmesi yönünde talimat verdi.
“İLK ANDAN İTİBAREN EKİPLERİMİZİ SAHAYA ÇIKARDIK”
Esnafa ve mahalle sakinlerine geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Akın, ”Büyükşehir yasasıyla birlikte kanalizasyon, yağmurlama gibi çalışmalar Büyükşehir Belediyesi'ne yani MASKİ birimine geçti. Yapılan sıkıntılı çalışmalar sorunların giderilmesi bir yana daha büyük olumsuzluklar doğurdu. Biz ilk andan itibaren ekiplerimizi sahaya çıkardık, sağanak durduktan sonra esnafımızın yanındaydık” dedi.
Hafta sonunda kent genelinde yoğun bir mesai yapan Başkan Akın, Çatalköprü Mahallesi'nde de vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Akın, vatandaşların taleplerini dinledi ve çözümleri için gerekli birimlere talimatlar verdi. Her koşulda vatandaşların yanında olduğunun altını çizen Başkan Akın, her mahalleye sağlıklı hizmetler ulaştırmak için sahada tam zamanlı mesaiye devam edeceklerini dile getirdi.