Kahvaltı organizasyonunda, Başkan Çetin Akın ile birlikte Eşi Sabriye Akın, Turgutlu Belediye Başkan Yardımcıları Evren Erbaş, Mithat Erden, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Bülent Gökmen, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Emrah Kanık, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Sorumlusu Metin Akgül de katıldı.

Hemşehri derneklerinin başkanları ve yöneticilerinin de yer aldığı kahvaltıda gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunuldu.

“HEMŞEHRİ GECELERİYLE TÜRKİYE’YE ÖRNEK BİR ÇALIŞMA YAPTIK”

Turgutlu Arnavut Kültür Derneği ve tüm hemşehri derneklerine teşekkürlerini ileten Başkan Çetin Akın, "Zafer Bayramı, Bağ Bozumu ve Kurtuluş Şenliklerimiz kapsamında düzenlediğimiz Hemşehri Geceleri çok keyifli geçti. El birliğiyle güzel bir çalışma oldu. Hem Türkiye’ye örnek bir çalışma yaptık hem de hemşehrilerimizin birbirini tanımasıyla ilgili çok güzel programlar düzenledik" dedi.

Başkan Akın, hemşehri derneklerini 8 Ekim Cumartesi günü düzenlenecek olan Turgutlu Belediyesi Yörük Mehmet Yağlı Güreşleri’ne de davet ederek, “Zafer Bayramı, Bağ Bozumu ve Kurtuluş Şenliklerimizde birlikteliğimizi nasıl gösterdiysek güreş organizasyonumuzda da beraber olmak istiyoruz” diye konuştu.