Spor Toto Süper Lig'de 38 yıl sonra şampiyonluk sevinci yaşayan Trabzonspor'un özel tekno kutlamaları 8 Mayıs'ta İstanbul Yenikapı'da sürecek

Trabzonspor kulübünden yapılan açıklamada, "İstanbul’daki taraftarlarımız şampiyonluğu kutluyor. Gurbetçi Gençler ile Trabzon Dernekler Federasyonu ve bünyesindeki sivil toplum kuruluşlarının katılımıyla Yenikapı Etkinlik Alanı'nda 8 Mayıs Pazar günü şampiyonluğumuz kutlanacaktır. İstanbul’daki taraftarlarımıza duyurulur." ifadelerine yer verildi.

KUTLAMALAR YENİKAPI'DA DEVAM EDECEK

38 yıl sonra şampiyonluk sevinci yaşayan Trabzonspor taraftarının özel tekno kutlamaları bu kez İstanbul Yenikapı'da devam edecek. Gurbetçi Gençler ile Trabzon Dernekler Federasyonu ve bünyesindeki tüm sivil toplum kuruluşlarının katılımı ile İstanbul Yenikapı Etkinlik Alanı'nda 8 Mayıs Pazar günü şampiyonluk kutlama programı düzenlenecek.  Saat 15.00'te başlayacak. Gece geç saatlere kadar devam etmesi planlanan programda çeşitli sanatçılar sahne alacak, meşale ve havai fişek gösterileri yapılacak.

KOÇ'TAN YENİ KAPI TEPKİSİ

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Beşiktaş ile yapılacak derbi maçının pazar günü olduğunu ve aynı gün Yenikapı'da Trabzonsporluların kutlama yapmasına izin verildiğini belirtti.

"En azından polisimize acıyın ya. Taraftarlar orada karşı karşıya gelirlerse ne olacak? Cumartesi veya pazartesi günü yapamaz mıydınız? Siz ne yapmaya çalışıyorsunuz ya, aklınızı mı yediniz? Biz 8-10 maç seyircisiz maç cezası bekliyorduk. Ancak sondan ikinci maçını, kendi sahalarındakini İstanbul'da yapmak istiyor Trabzonspor. Bu provokasyon değil midir? Bunun düşünülmesi bile abesle iştigal."