Trabzon basınının önemli isimlerinden olan Cevat Kol, İskenderpaşa Cami’nde kılınan cenaze namazı sonrasında Uğurlu Mezarlığında bugün son yolculuğuna uğurlandı.

"DOĞRULARI YAZMAKTAN ASLA ÇEKİNMEZDİ"

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti önünde düzenlenen anma töreninde konuşan Trabzon Gazeteciler Cemiyeti eski başkanlarından Osman Çavuşoğlu, "İnandığı doğruları yazmaktan asla çekinmeyen bir kardeşimizdi. Çok fazla konuşmaya gerek yok. Öncelikle iyi bir aile babası olduğunu da biliyorum ailecek de görüşüyorduk. Dolayısıyla hem Nuray kardeşime hem de yetiştirdiği 3 tane pırıl pırıl evlada sabırlar diliyorum. Mekânı cennet olsun Cevat kardeşimizin. Nurlarda yatsın, ışıklar içinde uyusun" diye konuştu.

İskenderpaşa Camii’nde düzenlenen törene  Vali İsmail Ustaoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Emniyet Müdürü Murat Esertürk, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Arsin Belediye Başkanı Sait Gürsoy, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün, Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, Trabzonspor eski oyuncularından Hüseyin Çimşir, TTSO Başkanı Erkut Çelebi, Ak Parti İl Başkanı Sezgin Mumcu, İş İnsanı Celil Hekimoğlu, CHP Ortahisar İlçe Başkanı Fatih Suat Oyman, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ersen Küçük ile ailesi ve sevenleri katıldı.