Torbalı Belediyesi, Çapak Mahallesi’nde “Bardacık İncir Festival” düzenledi. Dün gerçekleşen festivale on binler akın etti.

Torbalı Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen festivalde, komedi performansları ve konserler hem köy halkına hem de dışarıdan gelen konuklara keyifli saatler yaşattı. İlk olarak sahneye çıkan Zeynep İlhan performansı ile dinleyiciden beğeni topladı. Daha sonra sahneye çıkan Komedi Dans Üçlüsü de konukları kahkahaya boğdu. Konserin kapanışını ise TRT sanatçısı Ethem Kaya yaptı. Unutulmaz bir konsere imza atan Kaya, en sevilen şarkıları festivale gelen konuklar için söyledi.

TEKİN: “İLÇEMİZİN DEĞERLERİNİ TÜM DÜNYAYA DUYURACAĞIZ”

Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, "Torbalımızın ve köylerin tanıtımını artırmak istiyoruz. Geleneksel hale getirdiğimiz Bardacık Festivalimiz dolu dolu geçti. Hem köylümüz kazandı hem de gelen vatandaşlarımız doyasıya eğlendi. Katılım sağlayan herkese teşekkür ederiz. Amacımız ilçemizin değerlerini tüm dünyaya duyurmak. Festivallerimiz devam edecek. 28 Ağustos’ta da Karakızlar Mahallemizde Börülce Festivali gerçekleştireceğiz. Festivalimize tüm İzmir’i bekliyoruz " dedi.