Geçen hafta “Baş Belası” oyunuyla Karadeniz turnesine çıkan Ceyhun Fersoy, Melis İşiten ve Sergen Deveci’nin turnelerinin son ili Çorum’dan Samsun’a dönerken tı. 21 Kasım gecesi kaza yapmış, kazada Tolga Güleryüz, Burak Topçu ve Özgür Karataş hayatını kaybetmişti. Hayatını kaybeden oyuncular dün Samsun'da anıldı.

"ÇOK ÜZGÜNÜZ, KÖTÜYÜZ"

Turne dönüşü yaşamını yitiren Özgür Karataş’ın ikiz kardeşi olan Uygar Karataş’ta sahneye çıktı. 'Sır' oyunun sonunda salondaki seyirciye seslenen Altuğ Eler, "Uygar kadar, Uygar kardeşim kadar, çok kötüyüz. Bizler tiyatrocu değiliz ama tiyatro emekçileriyiz çünkü yıllardır Samsun’a, Trabzon’a tüm Karadeniz’e etkinlikler getiriyoruz. Geçen ay festival düzenledik 5 gün boyunca. Çoğunuz geldiniz, tanıyoruz birçoğunuzu. Aslında diyecek çok fazla bir şey yok. İnşallah kimsenin başına böyle kazalar gelmez. Ayaklarınıza sağlık" dedi.

Sanatçı Tayanç Ayaydın ise, "Öncelikle herkese çok teşekkür ederiz. Bu akşam geldiğiniz için. Maalesef o elim kazada arkadaşlarımızı kaybettik. Onlar da bizim gibi şehir şehir gezip siz seyircilerle buluşmak için ellerinden geleni yapan bir ekipti. Ben sizden sadece şunu rica edeceğim. Bizden ayrılmış olan arkadaşlarımız bir alkış rica ediyorum. Onlar bizi görüyorlardır" dedi.