ANKARA (AA) - Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK) Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Burak Akkol, 6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından yaraların birlikte sarılacağını belirterek "TİSK olarak durmadan, yılmadan, unutmadan, istikrarlı bir şekilde yardım ve desteklerimize devam edeceğiz." ifadesini kullandı.

TİSK'ten yapılan yazılı açıklamaya göre Akkol, depremden etkilenen Kahramanmaraş, Adıyaman, Gaziantep, Hatay ve Adana'da ziyaretlerde bulundu.

Akkol'un İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve koordinatör valilerle yaptığı görüşmede, bölgedeki yardım faaliyetleri ele alındı.

Ziyaretlerine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Akkol, depremin ilk gününden bu yana AFAD ile koordinasyon içinde her türlü destek ve yardım için çalışmalara aralıksız devam ettiklerini belirtti.

Ziyaret kapsamında, bölgede yürütecekleri yardım faaliyetlerini değerlendirerek planlamalar yaptıklarını aktaran Akkol, "Ülkemiz ve bu bölgedeki vatandaşlarımız için ne yapsak az. Bu büyük felaketin üstesinden gelebilmenin yolu birlik beraberlik ruhu ve iş birliği içinde yapacağımız çalışmalar. Biz de TİSK olarak durmadan, yılmadan, unutmadan, istikrarlı bir şekilde yardım ve desteklerimize devam edeceğiz. Yaralarımızı birlikte saracağız." açıklamasında bulundu.