Thodex mağdurlarının suç duyuruları ve icra talepleri üzerine, firari Faruk Fatih Özer'in Kocaeli'ndeki evine icra işlemi yapılacağı aktarıldı.

Thodex mağdurlarının suç duyurusu ve icra talebinde bulunması üzerine şirketin kurucusu Faruk Fatih Özer’in, Kocaeli’nin Darıca ilçesinde bulunan evinde icra işlemi yapılmasının onaylandığı kaydedildi.

İCRA İŞLEMİ BUGÜN

Thodex'in sahibi Faruk Fatih Özer Nisan ayında yurt dışına kaçarken, kripto para borsasında paraları bulunanlar ise suç duyurusunda bulundu ve alacakları nedeniyle icra talep etti. Bir mağdurun İstanbul Anadolu 2'nci İcra Dairesi’ne yaptığı başvuruda, 628 bin 460 TL için icra talebi onaylandı. DHA’nın aktardığına göre, mağdur avukatı Sinan Keskin'in memurlarla birlikte icra işleminde bulunacağı belirtildi. Faruk Fatih Özer’in, Darıca'ya bağlı Bayramoğlu Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Caddesi’ndeki sitede, ailesine ait dairede icra işleminin bugün gerçekleştirileceği bildirildi. Çilingirin kapıyı açmasının ardından icra için eşya tespiti yapılacağı kaydedildi.