Uluslararası Futbol Ekonomi Forumu'nda konuşan Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir, kısa zamanda statların yüzde 100 kapasite ile taraftarlara açılacağını belirtti.

SÜPER LİG'İN YAYIN İHALESİ İÇİN TARİH VERDİ

Özdemir'in konuşmasından satırbaşları şu şekilde:

"Pandemi başladığında ilk hafta biz futbolu oynattık. Büyük bir cesaretle oynattık. Bugün bakıyorum ki biz büyük bir cesaret göstermişiz gerçekten. 11 Mart'ta futbolu durdurduk. Daha sonra kalan 8 haftayı, seyircisiz oynama kararı alarak oynanmasına karar verdik. Kimsenin cesaret edemediği bir dönemde yine. Sonraki sezona da seyircisiz oynama kararı aldık.

Çok yakında zannediyorum ki yüzde 100 kapasite ile stadyumlara girişi açacağız. Benim en çok önemsediğim şeylerden biri de 12 yaş altına biliyorsunuz giriş yasak idi, onu da kaldıracağız kısmetse.

Tahmin ediyorum Kasım, Aralık ve Ocak ayı içerisinde ihale işini sonlandırmak istiyoruz."

"KULÜPLERLE MHK KONUSUNDA ORTAK TOPLANTI YAPTIK"

Öte yandan yeni Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanını birkaç gün içinde göreve getireceklerini ve kulüplerle toplantı yaptıklarını söyleyen Nihat Özdemir, "Ortak bir karar alacağız. MHK ile ilgili Kulüpler Birliği ile birlikte 5 kişilik ortak bir çalışma grubu kurduk" diye konuştu.