Tepebaşı Belediyesi Gençlik Merkezleri’nin atölye çalışmaları kapsamında bu kez “Felsefe Buluşması: Kavram Atölyeleri Başlıyor” etkinliği gençlerle buluşacak. Atölyeye çevrim içi olarak yapılacak kayıtlar, 30 Nisan Pazar günü saat 13.00’te başlayacak.

Gençlik Merkezleri’nden konuya ilişkin yapılan açıklama şöyle:

“Sizleri felsefi düşüncelerin derinliklerine doğru bir yolculuğa çıkarmaya davet ediyoruz. 29 Ekim Gençlik Merkezi olarak felsefe temalı kavram atölyeleri düzenliyoruz. Her hafta farklı kavramların tartışılacağı bu atölyeler, düşüncelerimizi keşfetmek ve tartışmak için bir fırsat sunuyor. Atölyemize katılmak için herhangi bir özel bilgiye ihtiyacınız yoktur. Sadece merakınız ve felsefi düşüncelere açık fikirliliğiniz yeterlidir. Felsefi kavramları ele alırken katılımcılarımıza, seçtikleri kavramlar üzerine sunum yapma imkanı da tanınacaktır. Felsefe kavramlarına meraklıysanız Kavram Atölyeleri sizi bekliyor.”

Katılımın kontenjanla sınırlı olacağı atölyeler için kayıt yaptırmak isteyen 18 yaş üzerindeki gençler, Gençlik Merkezleri’nin esktgm adlı sosyal medya hesaplarını takip edebilecek.