Tepebaşı Belediyesi’nin Çamlıca Mahallesi’nde faaliyet gösteren Nihal-İsmail Akçura Aşevi, bu Ramazan ayında da ihtiyaç sahibi yurttaşlara sıcak yemek hizmeti verecek. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne bağlı olarak hizmet veren aşevinde, ramazan ayında iftar sofralarında yurttaşlar sıcak yemekle buluşacak. 

Ramazan ayının paylaşma ve yardımlaşma ayı olduğunu belirten Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, çalışmaya ilişkin şunları söyledi:

“Rahmet ve bereket ayı Ramazan’a kavuşmanın huzurunu yaşıyoruz. Yaşadığımız felaketlerin yaralarını dayanışma gücümüzle sarmaya devam edeceğiz. İftarımızı, sofralarımızı paylaşacağız. Belediyemizin geleneksel sokak iftarlarında mahallelilerimizle, komşularımızla buluşacağız. Bereketi paylaşmanın mutluluğunu birlikte yaşayacağız. Paylaşma ve yardımlaşma duygularını yoğun olarak yaşadığımız bu mübarek ayın İslam alemine ve tüm insanlığa sağlık, huzur ve barış getirmesini temenni ediyor, hayırlı Ramazanlar diliyorum.”

Nihal-İsmail Akçura Aşevi’nin faaliyetleri hakkında bilgi almak ve aşevine destek olmak isteyen yurttaşlar, 444 44 26 numaralı Mavi Masa hattından yetkililere ulaşabilecek.