Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, ilçe genelinde görev yapan mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Başkan Ataç, “Mahallelerimizi ayırt etmeden, eşit hizmet anlayışıyla bugünlere kadar geldik” dedi.

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, ilçe genelinde görev yapan 57 mahallenin muhtarı ile bir araya geldi. Vecihi Hürkuş Havacılık Müzesi ve Teknoloji Parkı’nda düzenlenen buluşmaya muhtarların yanı sıra başkan yardımcıları ve birim müdürleri de katıldı.

Etkinlikte ilk olarak 2022 yılı Tepebaşı Muhtarlık İşler Müdürlüğünün faaliyetlerinin yer aldığı video izlendi. Ardından muhtarlara seslenen Başkan Ataç, “Sevgili muhtarlarımız yıllardır birbirimizi çok iyi tanıdık. Birbirimizi ayırt etmeden, mahallelerimizi ayırt etmeden, eşit hizmet anlayışıyla bugünlere kadar geldik. Hala şunu hep söylerim bir belediye başkanı herkesin oyunu alamaz ama başkan olduğu zaman herkesin belediye başkanıdır. O yüzden hiç kimseyi ayırt etmeden geldik. Bunun da yararını gördük. Çünkü insanlar eşit muameleyi gördüğü zaman mutlu oluyorlar. Ülkenin koşullarını biliyorsunuz. Mazot parası gübre parası derken çok korkunç maliyetler çıkıyor. Belediyeler de aynı şekilde. Biz Ekim ayında bütçe yaparken dolar 8 liraydı mazot 6 liraydı. Şimdi o bütçe Ocak Şubat Mart dedi bitti. Yeni bütçe de yapamadık. Ama var olandan yaratmaya çalışıyoruz. Sizler mahallenizin muhtarısınız, sizler orada olan her şeyi bizlere aktarırsınız bizler de elimizden geleni yapmaya çalışırız.” dedi.

Mahalle muhtarlar ise “Tepebaşı Belediyesi her zaman yanımızda oldu” diyerek istek ve taleplerini aktardı.