Başkan Ataç’ın Eskişehir’in ilçelerine yaptığı ziyaretler devam ediyor. Ataç son olarak, İnönü’yü ziyaret ederek, bir dizi temasta bulundu. Ataç’a Tepebaşı Belediye Meclis üyesi Hasan Hüseyin Bolat ve Tepebaşı Belediye Başkan Yardımcısı Seyit Yıldızhan eşlik etti. 

Ataç, ilçede ilk olarak CHP İnönü İlçe Başkanı Hüseyin Demirci’yi ziyaret etti. Parti çalışmalarına ilişkin Demirci’den bilgi alan Ataç, daha sonra İnönü Ziraat Odası Başkanı Ergün Erol ve İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt’la bir araya geldi. Ataç’ın ilçedeki temasları kapsamında bir sonraki durağı İnönü Spor Kulübü, İnönü Havacılık Kulübü ve Çukurhisar Spor Kulübü oldu. Kulüplerin faaliyetleri hakkında bilgi alan Ataç, İnönü Spor Kulübü Başkanı Vedat Şişman, İnönü Havacılık Kulübü Başkanı Metin Sözsoy ve Çukurhisar Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Mustafa Omiş’e çalışmalarında başarılar diledi. 

Ataç, İnönü’de esnaf, kahvehane ve pazar yerlerini de gezerek, ilçe sakinleri ile bir araya geldi. Yurttaşlar ile sohbet eden Ataç, “Eskişehirimizin her noktasında ayrı bir samimiyet, güzellik var. Bugün de ilçelerimizden İnönü’de verimli bir gün geçirdik. Eskişehir, tüm ilçeleri ile birlikte Anadolu’nun önemli bir şehri. İnsanımızın sıcaklığı, samimiyeti bizleri çok memnun etti. Tüm hemşehrilerime gösterdikleri misafirperverlikten ötürü teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.