Çorlu ilçesinde sahte içkiden hayatını kaybedenlerin sayısı 6'ya yükseldi. 13 kişinin tedavisi devam ederken, 2 şüpheli tutuklandı.

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde sahte içki nedeniyle yaşamını yitirenlerin sayısı 6'ya yükselirken, 13 kişinin tedavisinin devam ettiği aktarıldı.

HAYATINI KAYBEDENLERİN SAYISI 6'YA YÜKSELDİ

DHA'nın aktardığı habere göre, Çorlu'da, Perşembe gecesi Hıdırağa Mahallesi Çiçek 4'üncü Sokak’ta bakkalın yanında 26 yaşındaki Pakistan uyruklu Ikhlague Hussam yerde baygın yatarken bulundu. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerinin ilk müdahalesinin ardından Çorlu Devlet Hastanesi'ne kaldırdığı, Hussam hayatını kaybetti. Yapılan incelemede Hussam’ın sahte içkiden zehirlendiği belirlendi. Hussam'ın ardında dün Emin Kırcaali, bu sabah Mehmet Pamukçu, Sadık Akın Usal ve Altuğ Oktay'ın ardından öğle saatlerinde de 43 yaşındaki Nurcihan Engin yaşamını yitirdi. Engin'in hastaneye dün sabah getirildiği belirtildi. Hayatını kaybeden Nurcihan Engin'in eşinin de hastanede sahte içkiden zehirlenenler arasında olduğu ve tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

İKİ ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

Polisin düzenlediği operasyonlarda gözaltına alınan 5 kişiden ilçede büfe işleten Hüseyin Coşkun ile Süleyman Malkoç, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Coşkun ile Malkoç, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Diğer 3 şüphelinin emniyetteki sorgularının ise devam ettiği kaydedildi.