Süleymanpaşa İlçesi'nde bulunan İtfaiye Dairesi Başkanlığı önünde, deprem bölgesinden dönen ekibi karşılayan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, ekip üyelerini tek tek tebrik ederek, deprem bölgesinde gerçekleştirdikleri başarılı, fedakar ve özverili çalışmalarından dolayı kendilerine teşekkür etti.

"DEPREM BÖLGESİNDE GÖREV ALAN ÇALIŞMA ARKADAŞLARIMIZLA GURUR DUYUYORUZ"

Başkan Albayrak, şöyle konuştu:

"Afet bölgesinde yaptığımız saha çalışmalarında değerli çalışma arkadaşlarımızın ne denli büyük özveri ve üstün gayretlerle görev yaptıklarını yerinde gördük. Değerli çalışma arkadaşlarımız gerektiğinde kendi hayatlarını tehlikeye atarak depremzedeleri enkaz altından kurtardılar. Zor durumda kalan afetzedelerin yardımına koşarak onların hayatlarına dokundular. İnsanoğlunun görebileceği en büyük acılara tanıklık ettikleri halde metanetlerini korumayı başardılar. Asrın felaketinde görevlerini layıkıyla yerine getirdiler.

Deprem bölgesinde görev alan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ personelimizin her biri göğsümüzü kabartan birer kahramandır. Böylesine duyarlı, özverili ve gayretli çalışma arkadaşlarına sahip olduğumuz için gurur ve mutluluk duyuyorum. Her birine en içten duygularımla teşekkür ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum."