Türk Eczacılar Birliği, "Salgınla mücadele edebiliriz ama işsizlikle değil" diyerek Ankara'da bir araya geliyor.

Türk Eczacılar Birliği, "Salgınla mücadele edebiliriz ama işsizlikle değil" sloganıyla yaptığı çağrı ile Ankara'da 1 Temmuz saat 11.00'de Ulus Atatürk Anıtı önünde bir araya geliyor. Türkiye'nin dört bir yanından yöneticilerin buluşacağı Bölgelerarası Toplantı'da 54 Bölge Eczacı Odası, eczacılık fakültesi öğrencileri, eczacı vekiller ve eczacılar meslekleri buluşacak.

ARTAN ECZACILIK FAKÜLTELERİNE BAĞLI İSSİZLİK TEHLİKESİNE VURGU

"Türk Eczacıları Birliği’nin çağrısıyla 54 Bölge Eczacı Odası, eczacılık fakültesi öğrencileri, eczacı vekiller ve eczacılar mesleklerinin geleceğine sahip çıkmak üzere 1 Temmuz Perşembe günü, saat 13.00’te Ulus Atatürk Heykeli’nde buluşacak. Her geçen gün sayısı artan eczacılık fakültelerine, buna bağlı olarak eczacılık mesleğinin işsizlik tehlikesi ile karşı karşı olmasına karşı seslerini duyurmak adına siyah çelenklerini bırakacak" ifadelerini kullandı.

EYLEME ÇAĞRI

Ayrıca açıklamada "Biz yıllardır süren mücadelemizi anlatacağız, uzun zamandır anlatmak adına yol yürüdüğümüz hikâyemizi sizlerle paylaşacağız" diyen TEB, "Sizleri de bu eylemi görmek, bu eylemi duyurmak adına aramıza bekliyoruz" çağrısı yaptı.   https://twitter.com/tebkurumsal/status/1410194878131277830?s=20