Şehir Tiyatrosu’nun ünlü Alman oyun yazarı Marius von Mayenburg tarafından kaleme alınan tek perdelik ‘Çirkin’ oyunu, Rotife Tiyatro Festivali’nde Eskişehirlilerden tam not aldı. Eskişehir’de, Hasan Polatkan Kültür Merkezi’nde oynanan oyun, izleyiciler tarafından ilgiyle karşılandı. Yönetmenliği Nihat Çapar tarafından yapılan oyunda, Murat Çapar, Özmen Güvençli, Seçil Dedeyi, Ozan Karabulut ve Yahya Okat yer aldı. 

2022-2023 Rotary Kulubü Dönem Başkanı Serkan Kavalcıoğlu, oyun hakkında düşüncelerini, “Rotife Tiyatro Festivali için renklerin perdesi diyoruz, renklerin perdesini aralamakta ki ismiyle tezat olan çok güzel bir oyundu. Tarsus Şehir Tiyatrosu’na emeklerinden dolayı çok teşekkür ederiz. İyi ki bizleydiniz” sözleriyle paylaştı.

Rotary Kulübü Tiyatro Festival Koordinatörü Hüseyin Akçar ise “Tarsus Şehir Tiyatrosu’nu Eskişehir’de ağırlamaktan dolayı çok mutluluk duyuyoruz. Rotary Tiyatro Festivali bugün birinci gününde ve Tarsus ile şenlendi, renklerin perdesi aralandı. Çirkin adlı oyun çok beğenildi. Biz Eskişehirli olarak Tarsuslular ile bağımızı devam ettirme düşüncesindeyiz, iyi ki Tarsus Şehir Tiyatrosu var bir daha Eskişehir’de görüşmek dileğiyle. Tarsus Belediyesi’ne teşekkürler” diye konuştu. 

Oyunu çok beğendiğini söyleyen bir tiyatrosever, “Çok güzel bir performanstı oyuncularımız çok genç ve yetenekli. Önlerinde çok güzel bir sanat dünyası var, gurur duyduk tebrik ediyoruz” dedi.

İzlerken çok heyecanlandığını söyleyen bir başka izleyici de “Harikaydı mükemmel bir performanstı. Tarsus Belediyesi’ne teşekkür ediyoruz bu kadar harikulade bir oyunu bizlerle yani Eskişehirlilerle buluşturdukları için minnettarız. Devamını diliyoruz, başarılar diliyoruz” değerlendirmesini yaptı. 

‘Çirkin’, 20 ve 21 Aralık günlerinde Ayşe Lebriz Berkem Sahnesi'nde oynanmaya devam edecek.