Tarsus Belediyesi tarafından kentte eğitim alan üniversite öğrencilerine yönelik Dr. Erdinç Şahin Gençlik Merkezi’nde tanıtım etkinliği düzenlendi. 

Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’ne bağlı Dr. Erdinç Şahin Gençlik Merkezi ve Kadın Yaşam ve Destek Dayanışma Merkezi’ni ziyaret eden öğrenciler; devam eden kişisel gelişim kursları, siber zorbalık, teknoloji bağımlılığı, madde bağımlılığı eğitimleri ile gençlik, kadın ve çocuk meclisleri hakkında bilgilendirildi. Etkinlikle, öğrencilerin Belediye tarafından yürütülen gençlik çalışmalarına katılımlarının sağlanması hedeflendi. 

Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan etkinliğe ilişkin, şunları söyledi:

“Anaokulundan başlamak üzere üniversitelere kadar eğitimin tüm aşamalarındaki öğrencilerimizin mutlu, huzurlu ve güzel bir eğitim dönemi yaşaması için her türlü hizmeti layıkıyla yerine getirmekteyiz. Tarsus Üniversitesi ile ortak projelerde birlikte uyum içerisinde çalışarak öğrencilerimizi kentimizde en iyi şekilde ağırlamaya gayret ediyoruz. Öğrencilerimizin fikirleri ve projelerine kapılarımız sonuna kadar açıktır. Öğrencilerimiz Dr. Erdinç Şahin Gençlik Merkezimizden, Kadın Yaşam Destek ve Dayanışma Merkezimizden bihaber olmasın, etkinliklerimize katılım sağlasın, faaliyetlerimiz hakkında bilgi sahibi olsun istiyoruz. Öğrencilerimizin kentimizde iyi bir eğitim dönemi geçirmeleri için çalışmalarımız sürüyor.”