Çöp toplama ve temizlik çalışmalarının daha etkin ve verimli şekilde devam etmesi amacıyla çalışmalarını sürdüren Tarsus Belediyesi, temizlik aracı filosunu genişletti. 17 çöp kamyonu, 2 süpürge aracı, 1 sulama aracı, 1 kepçe ve 1 servis minibüsü olmak üzere toplam 22 araç alınarak toplam araç sayısı 62’ye çıkarıldı. Belediyenin Temizlik İşleri filosuna eklenen 22 araç ile vatandaşlara hızlı ve kaliteli hizmet sağlamak amaçlandı. Akaryakıt Otomasyon Sistemi ile ise tüm araçların daha verimli ve ekonomik kullanımı gerçekleştiriliyor. Hizmet ağına eklenen 22 araç, kent genelindeki temizlik işlerine büyük ölçüde katkı sağlayacak.

“DAHA İYİ HİZMET VEREBİLMEK İÇİN BUNDAN SONRA DA CANLA BAŞLA ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRECEĞİZ’’

Tarsus Belediyesi Temizlik İşleri Müdür Vekili ve Başkan Yardımcısı Sıtkı Dev, konu ile ilgili şu açıklamayı yaptı:

“Tarsus'a hizmet vermekte olan Tarsus Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’müzün 40 olan araç sayısına 22 araç daha dâhil olmuştur. Halkımıza daha iyi hizmet verebilmek için bundan sonra canla başla çalışmamızı sürdüreceğiz. Evsel atık topluyorduk 20 araçla, 17 araç daha çöp kamyonu olarak dahil oldu. 4 tane süpürge aracımız vardı, 2 süpürge aracı daha dahil edildi. 2 tane sulama aracımız vardı, 1 sulama aracı daha dahil ettik. 1 tane kepçemiz vardı, 1 kepçe daha yeniden kazandırdık. Tarsus'un daha yaşanılabilir bir kent olması için, Tarsus Belediye Başkanı’mızın iradesi doğrultusunda hizmet etmeye devam edeceğiz.

“TEMİZLİK İŞLERİNDE HİÇ AYRIM YAPMADAN HİZMET VERMEYİ SÜRDÜRÜYORUZ’’

Belediye Başkanı’mız Haluk Bozdoğan’ın hassasiyetleri doğrultusunda Temizlik İşleri Müdürlüğü’müzün yapmakta olduğu hizmetler dahilinde evsel atık topluyoruz. Onun yanında bütün kamu, kurum ve kuruluşlarının temizlik işlerinde hiç ayrım yapmadan hizmet vermeyi sürdürüyoruz. Tarihi ve turistik alanlarımızda, kırsal ve kent merkezinde temizlik çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İhbar hattımız 153 var, anında CİMER üzerinden, Ulakbel üzerinden bize ulaşan şikâyetleri yerine getiriyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da daha iyi hizmet verebilmek için filomuza kazandırdığımız yeni araçlarımızla birlikte Tarsus'u daha güzel yaşanabilir bir kent yapmaya çalışacağız.”

YENİ ARAÇLARLA ŞEHİRDE KONVOY OLUŞTURULDU

Tarsus Belediyesi, filosuna son dönemde kazandırdığı hizmet araçlarını, şehir turu düzenleyerek tanıttı. Filoya kazandırılan araçların tanıtımı için Tarsus caddelerinde konvoy oluşturuldu.