Törene, Akşener'in yanı sıra CHP Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, CHP ve İYİ Parti il başkanları, partililer ve yurttaşlar katıldı.

Törende konuşan Tanju Özcan, toplanan kalabalıkla birlikte canlı anket yapacağını söyledi. Özcan, yurttaşlara "Sığınmacılar konusunda benim yaptıklarımı destekleyen bir alkış buyurur mu?” dedi. Alanda bulunanlar alkışlarıyla Özcan'a destek verdi. Özcan, daha sonra "İnşallah İYİ Partimiz de öz evladı olmaktan gurur duyduğum CHP de bu konuda somut adımlar atar diye düşünüyorum" dedi.

"BOLULU BİR KARDEŞİNİZ VAR, AKLINIZDA BULUNUVERSİN"

Tanju Özcan, cumhurbaşkanlığı adaylığı için de destek istediği Akşener'e, "Bu arada altılı masa olarak isimleri konuşmaya başlayacaksınız. Bizler bekliyoruz. Orada şey olursa Bolu’da bir kardeşiniz var. Diploması var, 8 yıllık devlet deneyimi var. Girdiği son 5 seçimin hepsini kazanmış bir başarı öyküsü de var. Aklınızın bir kenarında bulunuversin sayın genel başkanım" dedi.

Kendisinden Cumhurbaşkanlığı adaylığı için destek isteyen Özcan’a da cevap veren Akşener, şunları söyledi:

VİTESİ YÜKSELTMİŞ GÖRDÜM

"Bolu için çarpan kalbini bilirim. Bolulular için hayallerini bilirim ama vitesi yükseltmiş gördüm. İki şey talep etti. Biri, Meral abla masada beni unutma. Şimdi herkesi komaya sokayım unutmayacağım. İkinci önemli mesaj Nureddin Nebati mesajı. Diyor ki gözünde ışıltı olan abiden daha iyi ekonomi yönetirim. Bunu da unutmayacağım Tanju başkan"