Yeşilmarka, tamamen doğal içeriğe sahip kozmetik ve sağlıklı yaşam ürünleri geliştiren markadır. Oldukça geniş yelpazeli ürün çeşitliliğine sahip olan Yeşilmarka, saç bakım ürünleriyle dikkat çekiyor. Tamamen doğal içeriğe sahip olan saç bakım ürünleriyle başta saç dökülmeleri ve seyrelmeleri olmak üzere birçok saç sağlığı sorununa çözüm vadeden marka, diğer doğal ürün gruplarıyla da fark yaratıyor.

İçeriği tamamen doğal etkenler ve bitki özleriyle oluşturulan şampuan, saç kremi ve saç serumlarıyla saç sağlığını doğallıkla beslemeyi hedefleyen Yeşilmarka, bebeklere özel şampuanlar da sunuyor. Doğallık hassasiyeti bulunanlar için son derece gelişmiş alternatifler sunan marka aynı zamanda vegan yaşam tarzı için ürünlere de ev sahipliği yapıyor.

Bitkisel Özler ve Güçlendirici Vitamin İçeriğiyle Doğal Saç Şampuanları

Bitkisel özler ve güçlendirici vitamin içeriğiyle doğal saç şampuanları sunan Yeşimarka, paraben içermeyen ürünleriyle sağlıklı bir saç bakımı vadediyor. Her saç sağlığı sorununun çözümü için farklı niteliklerde doğal şampuanlara ev sahipliği yapan marka, saç dökülmelerinden istenmeyen kepek oluşumlarına kadar birçok konuda çözüm sunuyor.

Aynı zamanda farklı aromalarda şampuanlarla her türden aromatik talebe cevap veren Yeşilmarka ürün çeşitliliği içerisinde karpuzdan çileğe kadar farklı aromalara sahip olan şampuanlar bulunuyor. Tamamen doğal şampuanların yanı sıra saç kremi ve doğal saç serumuyla da kaliteli saç bakımı vadeden Yeşilmarka; canlı, parlak ve her şart altında güçlü saçlar için özel içerikli doğal ürünleriyle ön plana çıkıyor.

Yenileyici Etkisiyle Efektif Saç Bakımı: Dermaroller

Tamamen doğal saç bakım ürünlerinin yanı sıra Yeşilmarka, saç ve deri üzerinde kolajen oluşumunu destekleyerek, saç derisinin kendisini yenilemeyi sağlayan dermaroller de sunuyor. Dermaroll, mikro boyutta iğneler yardımıyla saç derisinde minimal noktalar açılabilmesini sağlamak amacıyla geliştirilmiştir. Mikro kanallar, saçın kendini yenileyerek güç kazanması için uygulandığı bölgede yenileme faaliyetlerinin gelişmesini sağlıyor.

Saç sağlığının yanı sıra cilt sağlığının korunmasında da rol oynayan dermaroller, cilt yüzeyine de konforla uygulanabilir. Özellikle yenilenmeye ihtiyaç duyan cilt yüzeylerinde son derece verimli bir iyileşme sağlayan demarollere Yeşilmarka kalitesi ve ayrıcalıklarıyla sahip olabilirsiniz.