Niğde'de 28 yaşındaki Süheyla Yılmaz isimli bir kadın eski eşi Burak Kahraman tarafından öldürüldü. Katil Burak Kahraman, Süheyla Yılmaz’ın anne ve babasını da yaraladı. 

Niğde'de 28 yaşındaki Süheyla Yılmaz isimli bir kadın eski eşi Burak Kahraman tarafından öldürüldü. Katil Burak Kahraman, Süheyla Yılmaz’ın anne ve babasını da yaraladı. Alınan bilgiye göre, Burak Kahraman, Şah Süleyman Mahallesi'nde ailesiyle yaşayan eski eşi Süheyla Yılmaz'ın evine gitti. Burada eski eşi Süheyla, annesi Meral ve babası Ahmet Yılmaz'ı bıçakla yaraladı.

SORGUSUNUN ARDINDAN TUTUKLANDI

İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Ekipler, Süheyla Yılmaz'ın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Yaralanan Meral ve Ahmet Yılmaz, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Asayiş Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olaydan sonra kaçan zanlı Burak Kahraman'ı Yeşilburç köyü yakınlarında yakaladı. Burak Kahraman, sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi ve çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Öte yandan, Süheyla Yılmaz, Hacıbeyli köyünde toprağa verildi. Ahmet ile Meral Yılmaz'ın ise tedavilerinin devam ettiği bildirildi.