Suç örgütü lideri Sedat Peker’in iddialarında adı geçen Aliye Uzun, kendine yönelik iddialara dair açıklama yaptığı bir video paylaştı. Uzun, “Sedat Peker, Süleyman Soylu ve Erdoğan’ı hedef alıyor. Soylu’dan önce bombalar patlıyordu. Şu an yapmak istedikleri Cumhurbaşkanımızı, Reis’imizi indirmek. Başka hiçbir amaçları yok" ifadelerini kullandı.

"REİSİN ARKASINDA TEŞKİLATTAN YETİŞMİŞ BİR İNSANIM"

Yol TV'nin Aliye Uzun'un yayınladığı videodan aktardığına göre Uzun, “Sedat Peker denilen şahıs FETÖ’cülerin ağzıyla konuşan bir adam. Süleyman Soylu göreve başlamadan önce Reina taranıyordu, birçok genç öldürüldü. Havalimanında bombalar patlıyordu. Soylu göreve geldi ve FETÖ’yü bitirdi, terörü bitirdi. Ben şu anda Reis sevdalısıyım. Reisin arkasında, teşkilattan yetişmiş bir insanım” ifadelerini kullandı.

"DEVLET BANA KORUMA VERDİ"

Aliye Uzun, Zindaşti’yi ilk deşifre eden kişinin kendisi olduğunu ve davada mağdur durumunda olduğunu ifade etti. Devletin kendisine koruma verdiğini belirten Uzun, ticaretinin peşinde olduğunu söyledi.

"SANKİ BEN ONLARLA İŞ YAPMIŞIM GİBİ LANSE EDİLİYOR"

Beş yaşından beri çalıştığını ifade eden Aliye Uzun, Londra’da okuduğu dönemde kasiyerlik de yaptığını belirterek, ”Benim gırtlağımdan bir kuruş haram para geçmedi. GBT’temde bir tane suç yok. Sedat Peker devlet tarafından hakkında arama kararı çıkartılan kişi. Zindaşti davasında müşteki durumundayım, mağdur durumundayım. Zindaşti’yi ilk deşifre eden benim. İranlı uyuşturucu baronuyla ilgili ben şikayet dilekçesi verdim. Sanki ben onlarla iş yapmışım gibi lanse ediliyor. Devlet bana koruma kararı çıkardı.” diye konuştu.

"UYUŞTURUCU HAKKINDA ÇOK ARAŞTIRMALAR YAPTIM"

Uzun konuşmasına şöyle devam etti:

“Uyuşturucu kullanan bir insan biliyorsunuz, ben bu konu ile ilgili çok araştırmalar yaptım. Çünkü bayağı uyuşturucu kullanan gençlerimiz var, çok üzüldüğüm için yardımcı olmak anlamında… Psikolojisiyle ilgili de çok araştırmalarım oldu. Şimdi uyuşturucu kullananlar beyinleri uyuşturucu için her şeylerini feda ederler. onu çektikleri zaman böyle zekaları, akılları, daha böyle deniz şöyle uçacak, böyle gidecek, bu adam bir şey anlatıyor ya sana, onu kurarlar… o kadar gerçekçi anlatırlar ki siz bile inanırsınız yani."

"RECEP TAYYİP ERDOĞAN'IN HİKAYESİNE BAKIN"

"O yüzden bu adam zaten bitmiş, uyuşturucunun pençesinde. Kurtulma şansı da yok, zaten adam bitik yani, bitmiş insanlar. Bunlar bitmiş, okeye dönen insanlar. Bir gelecek yok yani, arkadaşlar o yüzden hayatını araştıracağınız, izleyeceğiniz, takip edeceğiniz insanlar marka olmuş insanlar olsun yani. Recep Tayyip Erdoğan’ın hikayesine bakın, bugün Wallmart’ın cirosu 500 milyar doları geçmiş, nasıl geçmiş. Adam ticaret yapmış, onların peşinde koşalım arkadaşlar."

"KENDİMLE GURUR DUYUYORUM"

“Ticaret konuşalım, proje üretelim. Benim mesela Trump Towers’a yaptığım poster güzel bir projeydi, kendi kendimle gurur duyuyorum. Bayağı da böyle, düşmana böyle, onların o kadar canını yakmışım ki böyle hala saldırıyorlar. Benim yasa dışı bir işim olsa, benim adli sicilde en  ufak bir kaydım olsa ya beni böyle gururla çekerlerdi. "

"TİCARETİMİN, İŞİMİN PEŞİNDEYİM"

"Gururla böyle Aliye Uzun’u tutukladık, Aliye Uzun şuraya ifade vermeye gitti, yayınlamazlar mıydı zannediyorsunuz? Yalan yanlış bir tane ifadeyi bulmuşlar onu yapmış, bunu yapmış. Aliye Uzun konuşmuyor diye her şeye göz yumuyor, kabul ediyor zannediyorsunuz. Alakası yok, ben işimin peşindeyim, ben ticaretimin peşindeyim, sistemi değiştirme peşindeyim."

"OJELİ OLABİLİRİM AMA BEŞ VAKİT NAMAZ KILIYORUM"

“Arkadaşlar lütfen yani geleceğimizi kurtarmak peşinde miyiz yoksa bu ‘FETÖ’cülerin elinde, onların kucağına mı düşmek istiyoruz. Yani kararımızı verip ona göre yolumuzda ilerlememiz gerekiyor. Ya, bu müptezel, uyuşturucu pençesinde olan insanlar.. ben, tırnaklarım ojeli olabilir, başım açık olabilir ama ben Allah aşkıyla yanıp tutuşan bir insanım, beş vakit namazımı da kılıyorum, bir kuruş dahi boğazımdan haram lokma geçmemiştir."

"BUNLARIN YOK OLUŞLARINI BALKONUMUZDA İZLEYECEĞİZ"

"Bunların yok oluşları lehvi mahfuzda yazılı. Evradı kudsiyede adı geçenlerin yüzü suyu hürmetine rabbimden diliyorum ki ben o günü yaşayacağım. Bu şehit aileleri, bu inanan Türk gençleri, bu inanan delikanlı gençler… Bu Türkiye aşıkları, Allah aşkıyla yanıp tutuşan bizler oturacağız, Karadeniz çayımızı demleyeceğiz ve bunların yok oluşlarını balkonumuzda izleyeceğiz arkadaşlar. Ve bu tarihe çok az kaldı emin olun. O yüzden it ürür, kervan yürür, biz işimize bakalım.”