Kadınların en çok ürün çeşitliliğine sahip olan kıyafetlerinden biri olan bluz modelleri birçok kombinde tercih edilmektedir. Kadın bluz modelleri şifon, krep, polyester, saten ve güpür kumaşlarından tasarlanmaktadır. Günlük, spor ve gece kombinlerinde sıklıkla pantolon, tayt ve eteklerle tercih edilen kadın bluz modelleri kadınlara çabasız bir şıklık katmaktadır.

Etek modelleriyle şifon ve krep bluz modelleri tercih edilirken pantolonlarla saten ve polyester bluz modelleri tercih edilir. Maskülen tarzda giyinmeyi seven kadınların kombinlerinde sıkça yer alan saten ve düğmeli bluz modelleri oldukça fazla ilgi görmektedir.

En Trend Bluz Modelleri

Geniş ürün çeşitliliğine sahip olan kadın bluz modelleri arasında yer alan crop bluz modelleri en trend bluzlar arasında ilk sıralarda yer almaktadır. Etek, pantolon, tayt ve şort modelleri ile birlikte kombinlenebilen crop bluz modelleri kadınların gözde üst giyim ürünlerindendir. Vintage desenli krep bluz modelleri de son zamanların en trend bluzları arasınd yer almaktadır. Desen desen, kaliteli ve şık bluz modellerini https://www.roman.com.tr/bluz web sitesinden uygun ve indirimli fiyatlarla satın alabilirsiniz.