Sinop’ta akaryakıt istasyonu işleten Seyit Ali Çetin, akaryakıta gelen zamların satışlarını olumsuz etkilediğini belirtti. Akaryakıt istasyonuna Ahmet Sağlam ise, "Gelen zamlar bizi çok etkiliyor. Herkesi olduğu gibi bizi de çok etkiliyor. Sürekli aldığımız miktar düşüyor. Eskiden depoyu doldururken şimdi yarım depo aldığımız oluyor" diye konuştu. 

"3 GÜN ÜST ÜSTE ZAM GELDİ"

Akaryakıt istasyonu işleten Seyit Ali Çetin şunları söyledi:

"Son yapılan zamlarla birlikte biliyorsunuz bizim zaten daha önceki dönemlerde kâr marjlarımız düşmüştü. Şu anda halen aynı şekilde düşmeye devam ediyor. Her gün gelen zamlardan etkilenmiş durumdayız ve etkileniyoruz. Şu anda satışlarımız gelen zamlarla birlikte düşmeye başladı. 3 gün üst üste zam geldi. Bununla birlikte 4 TL’nin üzerinde akaryakıt zammı oluştu motorinde. Hemen hemen 1 buçuk liranın üzerinde de benzine zam geldi. Müşteriler artık litre olarak almıyorlar. Eskiden 200 liralık alıyorlarsa yine 200 liralık alıyorlar tabi bunda litre bazı düşüyor.”

"ALDIĞIMIZ MİKTAR SÜREKLİ DÜŞÜYOR"

Akaryakıt istasyonuna gelen Naim Eren, "Bu hafta 3 kere zam geldi. 6 saatte bir gelse de aslında şaşırmamak lazım. Artık şaşırmama durumuna geldik" dedi. Akaryakıt istasyonuna Ahmet Sağlam ise, "Gelen zamlar bizi çok etkiliyor. Herkesi olduğu gibi bizi de çok etkiliyor. Sürekli aldığımız miktar düşüyor. Eskiden depoyu doldururken şimdi yarım depo aldığımız oluyor" diye konuştu. Akaryakıt istasyonuna Seyfettin Ünal, "Eskiden deponu dolduruyordun şimdi yarısını doldurabilirsin ancak" dedi.