Gazete duvar'ın haberine göre Bolu'da N.B., birlikte olduğu kişiden ayrılması için annesinden şiddet gördüğünü söyleyerek yargıya başvurdu. Anne Cemile B. hakkında 3 yıla kadar hapis cezası istemiyle açılan davada, anne kız karşılıklı birbirini suçladı.

3 YILA KADAR HAPİS İSTEMİ
DHA'd ayer alan habere göre, N.B., olayla ilgili yürütülen soruşturmanın ardından Cemile B. hakkında ’alt soya saldırı’ suçlamasıyla 3 yıla kadar hapis istemiyle Bolu 2'inci Asliye Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı. Duruşmada N.B., annesinden şikayetçi olduğunu söyleyerek, "Annem sevgilimden ayrılmadığım için beni sürekli dövüyordu. Okula bile elim yüzüm mosmor bir şekilde gitmek zorunda kaldım. Annemle geçinemediğim ve korkum nedeniyle devlete sığınmak zorunda kaldım. Bunu kendi isteğimle yaptım. Dayak yemekten korkuyorum ve öz annemden davacıyım ve şikayetçiyim" dedi.

Cemile B. ise "Kızım yaşının küçük olmasına rağmen kendine sevgili edindi. Bir anne olarak onu düşünüp ayrılmasını istedim. Sürekli okuldan kaçıyordu. Hatta arabamızı bile alıp, kaçmaya çalıştı. Engelledik. Bana vuran o ve dayak yiyen benim. Benim de ona vurduğum doğru. Kızımdan yediğim dayaktan dolayı yaralandım" diye konuştu. 

İfade ve savunmaların ardından duruşma ertelenirken, Cemile B.'nin ifadesi sebebiyle kızı hakkında ‘üst soya saldırı’ suçlamasıyla savcılığa suç duyurusunda bulunması yönünde karar verildi.