Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, sosyal medya hesabından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya ilişkin yeni iddialarda bulundu.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, sosyal medya hesabından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya ilişkin yeni iddialarda bulundu. Süleyman Soylu’nun yer aldığı fotoğrafları da paylaşan Peker, Soylu’nun oğlunun lüks bir otelde kaldığını öne sürerek "Kuzu Holding’in Sea Pearl - Ataköy projesini sihirbaz bile bu hale getiremeyecekken senin akraban Sadık Soylu bak bu projeyi nasıl bu hale getirdi?" dedi. Öte yandan Veysi Ateş hakkında ise "devlete ait olan Mercedes araç tahsis edildi" iddiasında bulundu.

"YARIN HABERTÜRK'TEN EŞYALARINI TOPLAYIP DEFOLUP GİDECEKSİN"

Süleyman Soylu hakkında "Siz sülalecek para makinesi sesini ve poliçe sesini çok seviyorsunuz" derken ardından yaptığı bir başka paylaşımda da "Süslü Sülümanın anonsçusu Veyis Ateş, yarın Habertürk’ten eşyalarını toplayıp defolup gideceksin" ifadelerini kullandı.

"NASIL ÇÖKTÜN MALLARINA BİLMİYORUM"

Peker’in konuya ilişkin iddialarının tümü şu şekilde: ”1-temiz sülüman, Kuzu Holding’in Sea Pearl – Ataköy projesini sihirbaz bile bu hale getiremeyecekken senin akraban sadık soylu bak bu projeyi nasıl bu hale getirdi. 2-temiz sülüman, oğlun engin soylu dört gündür Sea Pearl projesinde deniz manzaralı 0/7 blokta bulunan 25 – 30 milyon değerindeki dairede kalıp keyif ediyor. O da benim gibi durmadan sigara içiyor. 3-süslü sülü, siz sülalecek para makinesi sesini ve poliçe sesini çok seviyorsunuz ya, Kuzu Holding’in inşaat projesini de çok seviyorsunuz herhalde, yumulmuşsunuz buna 4- temiz sülüman kuzuları almışsın yanına, şimdi bunları da başlarsın sen ince ince kesmeye. Her şeyi biliyorum da bu kuzu gruptakileri nasıl korkuttun çöktün mallarına vallahi onu bilmiyorum.” https://twitter.com/sedat_peker/status/1404530479391518721?s=28

"VEYSİ ATEŞ'E DEVLETE AİT OLAN MERCEDES ARAÇ TAHSİS EDİLDİ" İDDİASI

1-Kıymetli dostlarım, bu süslü sülüman varya, rüşvet işlerini organize ettirdiği veyis ateşe devlete ait olan mercedes araç, ve aynı bana verdiği gibi polis koruma da vermiş. 2- süslü sülümanın anonsçusu veyis ateş, yarın Habertürk’ten eşyalarını toplayıp defolup gideceksin. Ancak şunu unutma, patronun, suç ortağın süslü süleyman da gidecek. 3- anonsçu veyis, hadi bana polis koruması verdiler tahsisli plaka verdiler, ama devletten mercedes araç vermediler. Şimdi seni kıskandım. Sen ne önemli bir adammışsın? 4-Önce sizi rezil edeceğim. Sonra deli edeceğim. Hemen sonrasında da cezaevine paket edeceğim. Göreceksiniz. Bir tripoda, bir kameraya yenileceksiniz. Zekaya saygı duymayı öğreneceksiniz. https://twitter.com/sedat_peker/status/1404540589836849155?s=20

PEKER, BIDEN-ERDOĞAN GÖRÜŞMESİ SIRASINDA DA YENİ İDDİLAR GÜNDEME GETİRMİŞTİ

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, dün basına da yansıyan ‘yakalandı’ iddiaları sonrası ve NATO Zirvesi kapsamında bir araya gelen Erdoğan-Biden görüşmesi sırasında yeni paylaşımlarda bulundu.