Sosyal medya hesaplarına erişim engeli talebine ilişkin açıklama yapan Sedat Peker, "Gerekirse bildiklerimi dumanla paylaşacağım, ama gene paylaşacağım" ifadelerini kullandı.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, sosyal medya hesaplarına erişim engeli talebine ilişkin açıklamada bulundu. Peker, "Bildiklerimi dumanla paylaşacağım, ama gene paylaşacağım" ifadelerini kullandı.

"BİLDİKLERİMİ DUMANLA PAYLAŞACAĞIM, AMA GENE PAYLAŞACAĞIM"

Peker Twitter hesabından yaptığı paylaşımlarda, şunları kaydetti: "Youtube, Twitter ve Instagram hesaplarım mahkeme kararıyla ikinci kez kapatılmak isteniyor. Ancak bu platformların yöneticileri hali hazırda bunu uygulamıyorlar. Yani bizler gibi direniyorlar (bakalım ne kadar direnecekler). Ben sizlerle bir akit yaptım. Bu sosyal medya hesaplarımı diyelim ki kapatmayı başardılar, size sözüm olsun gerekirse bildiklerimi dumanla paylaşacağım, ama gene paylaşacağım. Çünkü yapılan akitte verilen söz namustur." Hakkında yakalama kararı bulunan Sedat Peker'in hesaplarına erişim engeli talebi ilgili platformlar tarafından henüz uygulanmadı.