Türkiye İşçi Partisi (TİP) Genel Başkanı Erkan Baş, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ı ziyaret ettiğini açıkladı. Demirtaş’ın mesajını paylaşan Baş’ın açıklaması şu şekilde:

“Seçim çalışmalarımız arasında sevgili dostumuz Selahattin Demirtaş’ı ziyaret ettim. Herkese, hepimize sevgileri, selamları ve başarı dilekleriyle birlikte ekteki mesajı iletti. Çok yakında özgür günlerde buluşacağız.”

“DIŞARDA OLSAYDIM 29 NİSAN’DA AYDIN’A, YEŞİL SOL PARTİ MİTİNGİNE ERKAN’LA BERABER GİDERDİK”

Demirtaş’ın mesajı ise şöyle:

“Sevgili Erkan Baş’ın ziyareti vesilesiyle Türkiye İşçi Partili tüm yoldaşlarıma, kıymetli aday arkadaşlara selam, sevgilerimi iletiyorum. Dışarda olsaydım 29 Nisan’da Aydın’a, Yeşil Sol Parti mitingine Erkan’la beraber giderdik. Bu durumda Erkan yoldaşım Aydın’a benim selamlarımı götürecek ve mitinge katılacak. Ben de TİP’in mitinglerine katılır ve yoldaşça, omuz omuza, kol kola mücadeleyi büyütürdük. Olması gereken budur ötesi yoldaşlığa zarar verir. Tüm arkadaşlarımızdan beklentimiz bu hukuka uygun davranarak beraberce mücadeleyi büyütmeleridir. Herkese selamla, özlemle… Başarı dileklerimle…”