Belediye’ye bağlı mobil ekipler, kentte eş zamanlı olarak çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler dar yolları genişletirken bir yandan da yağmurlu havalarda yaşanacak olumsuzlukları önlemek için altyapı çalışmaları kapsamında; drenaj bağlantıları, mazgal ve kanal açma çalışmaları yürütüyor. 

Karaçay Mahallesi Köprü Caddesi'nde çevre temizlik ve yol genişletme çalışmaları, Tekebaşı Mahallesi'nde çevre temizlik ve yol genişletme çalışmaları, Çiğde, Cumhuriyet ve Yeni Mahalle'de kaldırım onarım ve çevre düzenleme çalışmaları, Gözene Mahallesi okul yolunda zemin iyileştirme ve çevre düzenleme çalışmaları, Yeni Mahalle, Cemal Gürsel, Çevlik Mahallelerinde altyapı çalışmaları, Yaylıca Mahallesi'nde büz döşeme çalışmaları, Kurtderesi Mahallesi'nde yol parke düzenleme ve temizlik çalışmalarına devam ediliyor. 

Devam eden çalışmalarla ilgili bilgi veren Samandağ Belediye Başkanı Refik Eryılmaz, şunları söyledi:

"Bütün mahallelerimize hizmet götürmeye ve özellikle yıllarca ihmal edilen yerlerdeki sorunları hızlı bir şekilde ortadan kaldırmaya çalışıyoruz. Ekiplerimiz hafta sonu da dahil olmak üzere ilçemizin her köşesinde büyük bir özveriyle çalışıyorlar. En kısa sürede ilçemizdeki bütün sorunları çözüme kavuşturacağız. Sahada büyük bir çaba gösteren çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Hep birlikte Samandağ'ı hak ettiği noktaya getireceğiz.”