Tv kanallarının güncel yayın akışlarına göre salı akşamı, başladığından beri çarşamba akşamları ekrana gelen FOX dizisi 'Bir Peri Masalı' yayın günü değişikliğiyle, yeni günüyle bu akşam yayınlanıyor.

Bu akşam ayrıca atv dizisi 'Ben Bu Cihana Sığmazam', FOX dizisi 'Bir Peri Masalı', Show Tv dizisi 'Baba', Kanal D dizisi 'Üç Kız Kardeş', Star Tv' dizisi 'Gecenin Ucunda' ve TRT 1 dizisi 'Yürek Çıkmazı' yeni bölümleri ile izlenebilir. Bugün dijital Platformlardan BluTV'de ise 'Behzat Ç.' dizisinin 'Çekiç ve Gül'sezonunun yeni bölümü de yayında olacak.

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM

Ben Bu Cihana Sığmazam 14. Bölüm

Jean Luc, Gülendam'a kaybettiği oğlu Yıldırım Türk'ün oğlu olduğunu ve babasının intikamını almaya geldiğini söyler. Gülendam, Jean Luc'un babasının intikamını kimden alacağını merak eder. Jean Luc, Gülendam'a Cezayir ve ailesiyle ilgili sırlar verir. Gülendam, ailesini temelden sarsacak bilgilere inanmak istemese de içine bir kuşku düşer.

Tatavlalı, Jean Luc'un kim olduğunu çözmeye çalışırken, bir yandan da Cezayir'in zayıf düştüğünü görüp onu tuzağına çeker. Tatavlalı, Cezayir'i akıl oyunlarıyla dolu sürpriz tuzaklara çeker. Cezayir'in ailesiyle ilgili bazı durumlarla yüzleşmesini sağlar.

Leyla, Meltem'e Firuze'den çaldığı bilekliği geri vermesi için baskı yapar. Meltem ve Leyla, Firuze'den özür dilemek için görüşme talebinde bulunur. Leyla ve Firuze'nin karşılaşmasında Leyla, Firuze'yi derinden yaralayacak sözler eder.

Leyla'nın Firuze'den zorla özür diletmesi Meltem'in Leyla'ya düşman olmasına sebep olur. Meltem'in üzüntüsünü gören Bekir, farklı hesaplar yapmaya başlar. Bekir geri dönülmez yollara girmek üzeredir.

Jean Luc iddialarını kanıtlayabilecek mi? Firuze üzerinde oluşan kuşkuların farkına varacak mı? Tatavlalı, Cezayir'i tuzağına düşürebilecek mi?

BABA

Baba 29. Bölüm

Kadir, ailesi ve Çöpköy'ü canı pahasına korumaya çalışırken gelen söke edici bir haberle derinden sarsılır.

Selahattin'in adamlarını kurduğu plana çeken Kadir, sürpriz bir ismi kurtarmak için harekete geçer. İlhan ve Büşra ile ilgili gerçekleşen beklenmedik bir gelişme, kısa süreliğine de olsa herkesi mutlu eder. Direnmeye devam eden Çöpköy halkı, Selahattin'in planına akıllıca bir karşılık verirken kendilerini bekleyen durumdan habersizdir. Selahattin'in karşısına çıkan Kadir, umulmadık bir ismin gerçekleştirmek üzere olduğu planla birlikte ölümle burun buruna gelir.

ÜÇ KIZKARDEŞ

Üç Kız Kardeş 31. Bölüm

Türkan, Kiraz'ı Mine'ye teslim ettiğini Somer'e söyleyemez. Somer'in kızı adına endişe duyması Türkan'ı büyük bir vicdan azabına sürükler. Nesrin ve Nezahat, Türkan'ı bu durumda yalnız bırakmazlar. Nesrin Türkan'la barışır ve ona destek olur.

Rüçhan, Somer ve avukatlar Kiraz'ı Mine'ye polisin teslim etmediğini öğrenirler. Bunu yapanın kim olduğunu öğrenmeye çalışırlarken Somer, annesinden şüphelenir. Rüçhan da Türkan'a karşı şüphe duymaya başlar. Bu Türkan'la Rüçhan arşında yeni bir gerilime neden olur. Türkan gerçeği itiraf edemez.

Mine, Kiraz'ın aniden hastalanması üzerine hastaneye giderken Mustafa'yla yolu kesişir. Somer kızının hasta olduğunu ve Mine'nin yine çocuğuna bakamadığını Mustafa sayesinde öğrenir. Hastaneye koşup Kiraz'ı kurtarmak ister ama yine Mine'yi elinden kaçırır. Somer artık Mine'ye iyice bilenir. Kızının yerini öğrenmek için harekete geçer.

Nesrin, Dönüş'le ilgili kaygısını Fatih'le konuşur. Bir yandan da Sadık'ın barışma çabalarını görür ve buna kayıtsız kalamaz. Dönüş yine onları bir araya getirir. Sadık ve Nesrin arasında sular durulup barışma sağlanacakken Fatih yeni bir krizle Sadık'ın evine gelir.

Sevilay ve Türkan, Rüçhan'ın ağır şartlarına rağmen iş sözleşmesini imzalarlar. Sevilay'ın o akşam Rüçhan'ın evinde yemeğe kalması, Özer'i çok zor durumda bırakır. Sevilay da artık Rüçhan gibi gerçeği açık etmeden restlerini ortaya koyarak kendini gösterir.

Türkan, Kiraz'ın hastalanmasından sonra iyice köşeye sıkışır ve çocuğu Mine'ye teslim ettiğine pişman olur. Somer, kızını Mine'ye teslim edenin Türkan olduğunu öğrenirse çok büyük bir gerilim yaşanacağının artık farkındadır ve sona gelinmiştir.

GECENİN UCUNDA

Gecenin Ucunda 12. Bölüm

Macide, Ahmet'le Nermin'in tuzağına düşmüştür ve elini kana buladığını zannederken, Nermin kendini bu işin içinden sıyırmayı başarmıştır. Nermin'in suç ortağı Ahmet hastanede ölümle pençeleşirken, diğer suç ortağı Serra ise korkusundan susmakta ve basının bu yüzden derde gireceğinden korkmaktadır. Kazım, çevrilen bu oyunlardan habersiz Macide'yi düştüğü belanın içinden kurtarmaya çalışmakta, bir çıkış yolu aramaktadır. Sonunda kendini feda etmekten başka çare bulamayan Kazım, aşkı için siper olmaya hazırlanırken Nermin'in hiç beklenmedik hatası bütün dengeleri değiştirecek, taşları yerinden oynatacaktır.

YÜREK ÇIKMAZI

Yürek Çıkmazı 7. Bölüm

Annesine ve kardeşlerine yaşatılan şiddeti görmeyi reddeden Feride, Cennet'in ona bıraktığı kanlı yemeniyle birlikte çocukluğuna doğru bir yolculuğa çıkar. Bu yolculuk onu müstakil bir eve getirir. Öte yandan dosyanın delil yetersizliğinden kapanacağını öğrenen Halil, kardeşleriyle bir kez daha konuşmak ister. Üç kardeş yıllar önce Yılmaz'dan kaçarak saklandıkları evde buluşur. Burada yaşadıkları iki gün, dördünün de geleceğini belirlemiş ve hiçbir şey bir daha eskisi gibi olmamıştır. Herkesin eteğindeki taşları döktüğü bir hesaplaşma yaşanırken, Feride yıllar önceki gibi geleceklerini belirleyen bir karar verir.