HABER: SABRİ KIRDAR

Ziyarete TTB Merkez Konsey Başkanı Prof. Dr. Şebnem Korur Fincancı, Antalya Tabip Odası Genel Sekreteri Dr. Metehan Akbulut, yönetim kurulu üyesi Dr. M. Cumhur İzgi ve Denizli Tabip Odası üyesi Dr. Selda Sevtap Demirci katıldı.

Dün Isparta-Burdur Tabip Odası seçimleri sırasında doktorlara, oda yöneticilerine, başkana ve meslek örgütüne eski bir başhekim tarafından saldırıda bulunulmuştu  Saldırıyı kınamak, destek olmak ve dayanışma duygularını iletmek üzere TTB ve Antalya Tabip Odası heyeti Isparta’daydı. 

Nermin Karahan 2 (1)

Heyet, Prof. Dr. Nermin Karahan’ı çalıştığı Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıbbi Patoloji Anabilim Dalı’nda ziyaret etti. Daha sonra Isparta – Burdur Tabip Odası’nda hekimlerle bir araya gelindi.

"HEKİMLER YALNIZ DEĞİLDİR"

Ziyaretler sırasında; TTB Merkez Konsey Başkanı Prof. Dr. Şebnem Korur Fincancı, “Saldırıyı kabul edilemez buluyor ve TTB olarak kınıyoruz. Bugün dayanışmak ve desteklerimizi iletmek için geldik. Saldırıyı yapan kişi hakkında yürütülecek olan mesleki disiplin soruşturması ve adli sürecin takipçisi olacağız” dedi.

Nermin Karahan 3 (1)

Antalya Tabip Odası Genel Sekreteri Dr. Metehan Akbulut ise “Tabip Odası başkanımıza yapılan saldırı aynı zamanda mesleğimize, meslek onurumuza ve meslek örgütümüze yöneliktir. Saldırı hiçbir şekilde kabul edilemez.  Hiçbir hekimimiz ve tabip odası yalnız değildir. Baskılara, saldırılara karşı her zaman dayanışma içinde olacağız“ şeklinde konuştu.

Nermin Karahan 4 (1)

"YALNIZ OLMADIĞIMIZI HİSSETMEK ÇOK GÜZEL BİR DUYGU"

Prof. Dr. Nermin Karahan, TTB ve tabip odalarını her zaman yanlarında hissettiklerini vurgulayarak, “Yalnız olmadığını hissetmek çok güzel bir duygu. Bugün de dayanışmak ve destek ziyaretinde bulunmak için arkadaşlarımız geldiler. Meslektaşlarımız adına çok teşekkür ediyorum” dedi.