Haber: Gündem Fırtına

SakaryaGazeteci bir skandala imza attı. Türkiye 14 Mayıs Genel Seçimleri'ne doğru hızla ilerlerken Sakarya'da medyatik anlamda 'skandal' denebilecek bir dizi görüntü ortaya çıktı.

AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Ertuğrul Kocacık, Sakarya'da yayın yapan bir televizyon kanalında Gazeteci Sefa Polat'ın konuğu oldu. Reklam arasında devam eden kayıt sosyal medyaya sızınca bu esnadaki konuşmalar, sosyal medyada gündeme oturdu.

Sakarya'nın ilk uydu televizyonu olma özelliğini taşıyan bir televizyon kanalına konuk olan AK Partili Milletvekili Adayı Ertuğrul Kocacık, Gazeteci Sefa Polat'ın sorularını yanıtladı.

Söz konusu programın reklam arasına girmesi ile birlikte Gazeteci Polat'ın sarf ettiği sözler sosyal medyada gündem oldu. 

"BU SEFER İLK DEFA GÖRÜNÜR OLDUM"

Konuğu Aday Kocacık'ın "Sen sürekli burada mısın" sorusuna Polat, "Yok abi ben seçim sürecinde AK Parti adına burada şey yapıyorum" cevabını verdi. Her seçim döneminde, AK Parti için perde arkasından çalıştığını anlatan Polat,  "Mesela 2019'da Ferizli (Sakarya'nın bir ilçesi) gidiyordu. Bu sefer ilk defa görünür oldum. Normalde görünmeden yapıyorum bunların tamamını" diye konuştu. 

Bunun üzerine Milletvekili Adayı Kocacık da Polat'a "Sen önemli bir aktörsün, en önemlisi de bizim komşumuzsun" cevabını verdi. 

Soracağı soruları önceden söylemiş. 

Reklam arasında konuğuna, aradan döndükten sonra hangi soruları soracağını da anlatan Polat'ın, "Milletvekilleriyle uyum sürecini sorayım, 'Ekip halinde takım oyunuyla Sakarya için gece gündüz çalışacağız' diyebilirsiniz. Organik bir şey olur, onu manşet yaparız" dediği görülüyor. 

"ZORLAYICI BİR SORU SORMAK İSTEMİYORUM"

Milletvekili Adayı'na, "Zorlayacak bir soru da sormak istemiyorum" diyen Polat ayrıca; "Ben sana büyükşehir Belediyesi'nin çalışmalarını sorayım, sen büyükşehir Belediyesi'nin çok vizyonel çalışmaları olduğundan bahset. Sen şey diyebilirsin; "biliyorsunuz TEM'e bir gişe kazandırıyor. O yolun çalışmalarını büyükşehir yaptı önemliydi bu çalışmalar falan..." ifadelerini de kullandı.