Saadet Partisi Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Tacettin Çetinkaya Aksaray'da saha çalışmalarına katılırken, CHP ve İYİ Parti İl başkanlıklarını da ziyaret etti.

"BU İKTİDARI SONA ERDİRECEĞİZ"

Tacettin Çetinkaya, CHP İl Başkanlığı’nda yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Aksaray ziyaretimizin sebebi 'Saadet Sahada' diye bir programımız var. Biz seçim sathına girmeden çalışmalarımıza başlamıştık ama bugünden itibaren seçimin içerisine girdik. Bugün partileri ziyaret edeceğiz ve 3 gün süre ile bütün ilçelerimizde saha çalışmaları gerçekleştireceğiz. Altılı Masa ilgili de şu an önemli çalışmalar sürüyor. Seçim tarihinin belirlenmesinden dolayı da en kısa zamanda aday açıklanacaktır diye düşünüyoruz. Altı partinin genel başkanının bugünlerde gerekli açıklamaları yapacaklarını düşünüyoruz. Biz özellikle arazide yer alacağız. İktidarın ekonomi, hayvancılık, tarımdaki icraatlarından dolayı sanayici ve esnafın sıkıntılı olduğunu biliyoruz ve görüyoruz. İyi bir çalışma ile bu iktidarı sona erdireceğiz ve parlamenter sisteme geçeceğiz. İşimiz zor olacak ama biz bu vatanı seven bir topluluk olarak çalışacak, gayret gösterecek, ekonomik ve ahlak çalışmalarımızı sürdüreceğiz."

CHP İl Başkanı Hacı Ali Keleş ise, "Seçim süreci ile ilgili olarak yapılacak iş konularında görüş alışverişinde bulunduk. Gerçekleştirmiş oldukları ziyaretten dolayı kendilerine teşekkürlerimi sunuyorum" ifadelerini kullandı.

"İYİ BİR ADAYLA SEÇİME GİRECEĞİZ"

Tacettin Çetinkaya, İYİ Parti İl Başkanlığı’nda yaptığı açıklamada da şunları söyledi:

"Aksaray bizim Anadolu’muzun merkezinde olan güzel bir yer. Konyalı olarak Aksaray'ı kendimizden görüyoruz. İYİ Parti muhterem başkanı bizi kabul etti. Biz şu an seçime başladık. Cumhurbaşkanın açıklaması üzerine seçim sürecine girdik. Bundan sonraki çalışmalarımız daha da hızlanacak. Altılı Masa olarak biz, ortak cumhurbaşkanını açıklayacağız. İyi bir adayla cumhurbaşkanlığı seçimine gireceğiz. Aynı zamanda da milletvekilliği seçimleri için her birimiz arazide üstümüze düşen vazifeyi yapacağız. Ülkemizdeki bu olumsuz gidişatın böyle gitmeyeceğini, neticede hesap verilecek tarafı olduğuna inanıyorum. Altılı Masa olarak parlamenter sisteme geçtikten sonra, ülkenin daha iyi bir şekilde yönetileceğine, emin ellerde olacağına, daha iyi kişiler tarafından, ülkesini daha çok seven kişiler tarafından yönetileceğine inanıyoruz."

"15 MAYIS SABAHI ÇOK YEPYENİ BİR TÜRKİYE'YE UYANACAĞINA İNANIYORUZ"

İYİ Parti Aksaray İl Başkanı Şevki Koçak ise şu ifadelere yer verdi:

"Altılı Masa paydaşlarımızdan Saadet Partisi'nin kıymetli genel başkan yardımcısı ve sayın il başkanımız bizi ziyarette bulundular. Seçim çalışması vesilesiyle Aksaray’da bulunuyor kendileri. Seçim tarihi 14 Mayıs olarak tespit edildi, seçim durumuna girildi. Biz Altılı Masa paydaşlarının 15 Mayıs sabahı çok güzel şeylere uyanacağına inanıyoruz. Türkiye’nin yeninden bir demokrasi, hürriyete kavuşacaktır diyoruz. Yeter söz milletindir diyoruz. 15 Mayıs sabahı Türkiye yepyeni bir Türkiye’ye uyanacağına inanıyoruz. Seçimlerde son derece başarılı olacağımızı düşünüyorum. 15 Mayıs, 'yeter söz milletin' dediği, 'mayıslar bizimdir' sloganı ile sloganlaştırdığımız gün olacaktır.

Saadet Partisi olarak sahada çalışmalar yürüttüklerine dikkat çeken Saadet Partisi Aksaray İl Başkanı Levent Şahin ise görüşme sonrasında, "Saadet Partisi Sahada' çalışması yürütüyoruz. Ekiplerimiz ile birlikte genel başkan yardımcımızın katılımıyla Aksaray’da bir çalışma yürütüyoruz. Biz merkezde genel başkan yardımcımız ile çalışmalar yürütürken bir başka ekip de şu anda ilçelerde belirli ziyaretlerde bulunuyor" dedi.