Rotring kalem, içinde tükenmez kalem mekanizması bulunan bir dolma kalemdir. Diğer dolma kalemlerden farkı, kalemin dönen bir tükenmez kalemle kapatılmış olmasıdır. Bu, kullanıcının orijinal çalışma üzerinde herhangi bir lekelenme veya lekelenme korkusu olmadan beyaz kağıdı ve fotokopiyi işaretlemesine olanak tanıdığı için çok kullanışlı bir özelliktir. Özenle kullanılması şart bir dolma kalem olan rotring kalem seçili kişilerde bulunur.

Rotring kalem hassas bir alettir ve bu nedenle bu şekilde ele alınmalıdır. Tercihen sadece standart ölçü ve tipteki uçlarla kullanılmalıdır. Kalem uygun uçlarla kullanılmazsa, Rotring Kalemine zarar verme riski yüksektir. Ayrıca doğru mürekkep kartuşu ile kullanılmadığı takdirde tükenmez mekanizma kolayca zarar görebilir.

Rotring Kalem Nedir?

Rotring kalem ile kullanılabilecek çok sayıda farklı kağıt türü vardır. Bunlar şunları içerir: düz kağıt, çizim kağıdı, parşömen kağıdı ve pirinç kağıdı. Kağıt seçimi kişiseldir ve kişinin kendi tercihlerine dayanmalıdır. Rotring kalem birçok alanda aktif olarak kullanılan ürünlerden bir tanesi olarak ön plana çıkıyor. Rotring kalem ürünlerini https://www.guvensanat.com/rotring sitesinde bulabilirsiniz.