Reklam izleyerek para kazanmak bazıları için hayal gibi görünse de bu işle para kazanan yüzlerce kişi bulunuyor. Özellikle son dönemlerde mobil aramalarda reklam izleyerek para kazanma konuları popüler aramalar arasına girmiş durumda.

Yeterince boş vakti olanlar için reklam izle para kazanma yöntemini kullanarak ek bir gelir etmek için oldukça cazip seçenekler bulunuyor.

Bu yöntemi deneyebilmek için elinizde bir adet akıllı telefon ve bu telefona bağlı bir internetin olması yeterlidir. İşlemlerin tamamını ister Android cihaz kullanın isterse İOS, benzer şekilde rahatlıkla yürütebilirsiniz.

Yazı içi görsel

Reklam İzleyerek Para Kazanma Uygulamaları Hangileridir?

Yazımızın devamında belirteceğimiz uygulamalar sayesinde pek çok kullanıcı ek gelir elde etmeye çalışıyor. Ancak her şeyden önce şunu belirtmeliyiz ki bu tür uygulamalar, ile kısa zamanda zengin olma hayaline kapılmayın. Bu tür vaatler veren yerlerden de uzak durun. Para kazandıran uygulamalar arasında yer alan bu platformlar ek gelir açısından değerlendirilmesi gereken faaliyetler arasındadır.

Uygulamalar ile kazanmaya başlamak esasında basit. Yapmanız gereken doğru uygulamaları telefonunuza indirmek, kurulumlarını yapmak ve üye olmak. Sonrasında her uygulamanın belirlediği kurallar dahilinde emek harcamaya başlamalısınız.

Aşağıda belirttiğimiz web siteleri veya uygulamaların kullanıcı yorumlarından öğrendiğimiz kadarıyla kullanıcılarına ek gelir kazandığı belirtilmektedir. Bu yorumlar çerçevesinde tanıtacağımız uygulamalar ile kendinize bir yol çizmeniz mümkündür.

Kazanmaya başlamak için atılacak adımlar belli. Doğru uygulamayı öğrenmek, indirmek, kurmak ve üye olarak çalışmak. Hepsi bu kadar. Sonrasında emeklerinizin karşılığını almaya başlayabilirsiniz.

Sermayesiz şekilde reklam izleyerek para kazanılabilir mi 

Belirtmiş olduğumuz uygulamalar için herhangi bir ön ödeme veya kazanmaya başlamak için belirlenmiş bir ücret olmadığından sermayeniz olmasa da reklam izleyerek para kazanabilmeniz mümkün görünmektedir.

Bu işlere ilk başlayanlar işlerin başında yüksek meblağalar kazanamazlar. Ancak zamanın vermiş olduğu tecrübe ve uygulamalarda gösterilen pratikler sayesinde para kazanma hızında artış görülecektir.

Yazımız içerisinde belirttiğimiz gibi Reklam izle para kazan uygulamaları ile çok ciddi paralar kazanmanız pek mümkün değildir. Kaynaklarınızı zaman içerisinde çoğaltarak ek kazancınızı arttırabilirsiniz. Gündelik hayatınızda işlerinizi yürütürken bu şekilde kazanmak ekonomik yönden size rahatlık sağlayacaktır.

Şimdi Reklam izleyerek para kazanma şansını tanıyan uygulamalara sırasıyla değinelim.

1- Paidwork

2- Çiko para

3- Izle kazan

4- Reklam geldi

5- Inbox dolar

6- Ibotta

7- Swagbucks

 Uygulamalar arasında en çok bilinenlerdir.

Swagbucks 

Swagbucks reklamlar izleme ve bu sayede kazanç elde edebilme konusunda en popüler uygulamalar arasında yer alır. Kayıt olma işlemlerinin ardından uygulamaya girerek video oynatma listenize göz atabilirsiniz. 

Swagbucks uygulamasıyla sadece reklamlar üzerinden para kullanılmamaktadır. Bununla birlikte sahip olduğu 1500'den fazla online mağazalar ile uygulama üzerinden alışveriş yapılabilmektedir.

Inboxdollars

Reklam izleyerek para kazandırma uygulamaları arasında bulunan Inboxdollars kullanıcılarına videolar izleyerek hızlı şekilde para kazanma konusunda yardımcı olmaya çalışıyor.

Uygulamaya üye olarak giriş yaptığınızda çeşitli videolar ve TV içerikleri görmektesiniz. Bu içerikler günlük olarak değişmektedir. Dolayısıyla uygulamanın sürekli güncellenen bir uygulama olduğu doğrudan kullanıcının gözüne çarpıyor. Inboxdollars ile gün içerisinde toplamda 30 video izleyerek ek bir gelir elde etme şansını yakalayabilirsiniz.

Görüntülenen reklamlar genel olarak eğlence haberleri, sağlık teknoloji ve güncel haberler üzerine olmaktadır.

Inboxdollars ile nasıl ödeme alınır?

Platformda yayınlanan reklamlar ortalama bazlı değerlendirildiğinde 5 ile 25 cent aralığında bir kazanç sağlamaktadır. Bazı durumlarda kullanıcı yorumlarına göre 25 dolarlık reklamlarda kullanıcının karşısına çıkmakta. Ancak bu miktarı yakalamak çok az sayıda kullanıcıya tanınmıştır. Düzenli olarak Platformu kullanarak şansınızı arttırabilirsiniz.