İSTANBUL (AA) - Radisson Otel Grubu, Rad Family çocuk programını hayata geçirdi.

Şirket açıklamasına göre, ailelere odaklanan Radisson otellerinde aileler, Rad Family çocuk programının sunduğu imkanlardan yararlanabilecek. Her misafir kişiselleştirilmiş hizmet ve olanaklarla karşılanacak.

Çocuklar, otele geldiğinde bir karşılama hediyesi (softball topu, renkli bilezik veya Lumi pelüş oyuncak), içecek kuponu ve bulmacalarla etkinliklerin bulunduğu bir kitapçık, otelin farklı bölümlerinden damgalar toplayabilecekleri bir pasaport, yaratıcılıklarını sergileyebilecekleri renkli yapıştırmalar ve pastel boya kutusu gibi özel olarak tasarlanmış hediyelerin yer aldığı bir karşılama paketi alacak.

Kahvaltıda Çocuk Köşesi'nde her damak tadına uyan ve ebeveynlerin onayladığı sağlıklı yiyeceklerden seçmeler, çocuklar için yemek takımı ve hayal güçlerini harekete geçirip çocukları o günün maceralarına hazırlayacak pastel boyalar ve servis altlığı bulunuyor. Aile odalarında, aile seyahatlerini daha rahat hale getirmek üzere 4 yaşına kadar olan çocuklar için hipoalerjenik ürünler dahil çocuk banyo ürünleri yer alıyor. Katılımcı otellerde ayrıca, herhangi bir ek ücret ödemeden bebek yatağı rezervasyonu yaptırılabiliyor ve aileleriyle aynı odayı paylaşacak 12 yaşından küçük çocuklar ücretsiz konaklayabiliyor.

- "EMEA bölgesindeki otellerimizde konaklayan çocuklu ailelerin sayısında yüzde 70 artış gözlemledik"

Açıklamada görüşlerine yer verilen Radisson Otel Grubu Küresel Marka, Deneyim ve Müşteri Stratejisi Kıdemli Başkanı Cristina Serra, "2019'da Rad Family programını sunduğumuzdan bu yana bu yıl EMEA bölgesindeki otellerimizde konaklayan çocuklu ailelerin sayısında yüzde 70 oranında büyük bir artış gözlemledik. Rad Family fırsatı sayesinde tatillerinde mükemmel vakit geçireceğini bildiklerinden aileler, çocuk dostu otellerimizi tercih ediyor. Çocuklar mutlu, heyecanlı ve ilgiliyse tüm aile mükemmel bir deneyim yaşar. Bu yüzden artık portföyümüzdeki daha fazla otel, tekliflerinin bir parçası olarak Rad Family programını sunuyor." ifadelerini kullandı.

Verilen bilgiye göre, özel olarak Birleşik Krallık'ta sunulan Rad Family programını desteklemek üzere Radisson Otel Grubu, DreamWorks filmi "Puss In Boots: The Last Wish" için Universal Pictures ile iş ortaklığına gidiyor. Filmde Academy Award adayı Antonio Banderas, Oscar adayı Salma Hayek Pinault, Oscar sahibi Olivia Colman ve Ray Winstone (Black Widow) yer alıyor. Bu iş ortaklığı kapsamında seçili Birleşik Krallık Radisson Otel Grup otellerinde, katılımcı oteller genelindeki ekranlarda Puss in Boots: The Last Wish video tanıtımı, otellerde konaklayan çocuklar için odalarda hediyeler, odada televizyon imkanı, temalı çocuk menüleri, otel lobisinde selfie çekmek için temalı ekranlar ve aile odalarında bulunan kapı askıları gibi olanaklar yer alıyor.