Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Çorum’da; “Türk devleti cemaatler ve tarikatlar arasında paylaştırılarak, Lübnan’daki gibi; değişik grupların devleti parçalaması gibi burada da bir Lübnanlaşma, devlete yaşatılmakta” dedi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, bugün Çorum’daydı. Özdağ, burada yaptığı açıklamada, şunları söyledi:

“Türk halkının ve Türk devletinin gerçek gündemi, ülkemize 2011 sonrasında gelen ve sayıları 13 milyonu bulan sığınmacılardan ve kaçaklardan kaynaklanmaktadır. Türkiye, dünyanın lunaparkı olmuştur. AK Parti hükümeti bu aradan geçen 11 sene içerisinde, ülkemizin sınırlarının güvenliğini sağlamamış; aksine sonuna kadar açarak dünyanın her yerinden ipini koparanın bu ülkeye dolmasını sağlamıştır. Sınır güvenliği sıfırdır, hala sıfırdır. Geceleri yüzlerce kişi değişik noktalardan içeriye girmekte ve Türkiye’nin değişik yerlerine dağılmaya devam etmektedirler. Artık kentlerimiz güvenliğini yitirmiştir. Türkiye adeta Filistinleşmektedir.

Türk devleti cemaatler ve tarikatlar arasında paylaştırılarak, Lübnan’daki gibi, değişik grupların devleti parçalaması gibi burada da bir Lübnanlaşma, devlete yaşatılmakta. Ama coğrafyamız da bir Filistinleşme yaşamaktadır.

Türkiye’ye yönelik örtülü ve sessiz istila ile mücadele ediyoruz. Bu mücadeleden dolayı ırkçı ve yabancı düşmanı olmakla suçlanıyoruz. Bunlara karşı cevabımız ise canınız cehenneme, siz vatan hainleriniz ya da stratejik salaklarsınız oluyor. Biz ırkçı değiliz. ‘Ne mutlu Türküm diyene’ şeklinde bir milliyetçilik anlayışına sahibiz. Ama bir teknenin insan kapasitesi 100 ise o tekneye 200 kişi almaya kalkarsanız iyi bir kaptan olamazsanız. 100 kişiyi alıp geri kalanı almazsanız siz onların düşmanı olmazsınız çünkü alınırsa herkes ölür.”