Eski manken Tuğba Özay, daha önce milletvekili aday adayı olduğu CHP'ye Gökhan Zan konusunda tepki gösterdi.

Sosyal medya hesabından "Gökhan’ın kafasında yokken belki de bizler kafasına soktuk bu düşünceyi. Çünkü vekillik koltuk sevdası değil ülke ve millet sevdasıdır bizler için! Gökhan CHP’den olabilirdi ama maalesef ki CHP’nin kontenjanı dolmuştu!" paylaşımı yapan Özay şunları ifade etti:

"HATAY HALKI İÇİN CANLA BAŞLA MÜCADELE ETTİ"

Sevgili kardeşim Gökhan Zan ve değerli eşi Müge Zan'dan bahsetmek istiyorum bu akşam sizlere. Ve özellikle Hatay halkına.

Biliyorsunuz Gökhan milli bir sporcumuz. Ve aynı zamanda büyük takımlarda futbol oynamış sonrasında Hatayspor’da yardımcı teknik direktörlük yapmış değerli bir insan.

Fakat Gökhan’ın tüm bu özelliklerinden başka bir başka ve çok önemli bir özelliğini daha öğrendik Türkiye olarak. Gökhan Hataylı olmasından sebep depremin en büyük yıkıma uğrattığı Hatayımız için günlerce gecelerce Hatay halkı için, depremzedeler için canla başla mücadele etti.

"DOBRA DOBRA DİLE GETİRDİ"

Sosyal medyadan gözyaşları içinde yayınladığı, Hatay’ın sesini duyurmaya çalıştığı videolar dün gibi aklımda ! Keza bu fotoğrafımız depremzede canlarımız için birlikte çalıştığımız,sahada olduğumuz bir günde Hatay’ın Harbiye ilçesinde çekildi.

Gökhan ve Müge o gün araçlarına doldurabildikleri kadar erzak yükleyip köy köy, ilçe ilçe dolaşmışlardı yardım götürebilmek için ve bunu günlerce yaptılar ! Kaldı ki onlar da yakınlarını kaybettiler depremde ! Gökhan korkmadı , yılmadı, delikanlıca, dobra dobra eksikleri de dile getirdi, yapılması gerekenleri de.

"HATAY'DAN VEKİL OL DİYE MESAJ ATTIM"

Ve emin olun bazı şeyleri korkusuzca söylemek herkesin harcı değildir hele ki birilerinin işlerine gelmezse!Çünkü her anlamda engellenirsiniz..! Gökhan’a iki hafta önce mesaj attım “ kardeşim Hatay’dan vekil ol “ diye ..! Gökhan’ın kafasında yokken belki de bizler kafasına soktuk bu düşünceyi.. Çünkü vekillik koltuk sevdası değil ülke ve millet sevdasıdır bizler için!Gökhan CHP’den olabilirdi ama maalesef ki CHP’nin kontenjanı dolmuştu !!!! Her yerde olduğu gibi!!!

"GÖKHAN BENCE VEKİL OLMALIDIR"

Fakat İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener hanımefendi Gökhan’ın Hatay için çabalarını görmüş, takdir etmiş ve kendisi Gökhan ve eşini davet etmiş Ankara’ya. Bana göre bu muazzam bir davranış. Takdir edilmesi gereken bir tavır. Gökhan bence vekil olmalıdır , meclise girmelidir, halkının bu kadar yanında olan, seçim için değil geçim için günlerce gecelerce kendi acılarını unutup insanların yaralarını sarmaya çalışanlar mecliste yer almalıdır!

Türkiye’nin yeni yüzlere,genç , dinamik,vatan ve millet sevdalısı insanlara çok ihtiyacı var! Desteğini esirgeme Hatay! Yolun açık olsun kardeşim.