Otomobil yedek parçalarına ulaşmanın en kolay yolu olan Parça Şehri, dijital dünya üzerinde ayrıcalıklardan faydalanabilme imkânı sunar. Hızlı, kolay, konforlu ve düşük maliyetli olarak otomobil yedek parçasına ulaşmak için Parça Şehri’ni tercih etmek mümkündür. Platform kolay kullanılabilir özeliği ve özel arama araçlarıyla tüm yedek parça taleplerinin en hızlı şekilde giderilmesini sağlar. Üstelik şase numarası üzerinden araca özel yedek parça çözümlerini tespit etmek de mümkündür.

Platformun sunduğu yedek parça sorgulama yöntemi olan şase numarası ile yedek parça arama yöntemi, oldukça basit çalışır. Son derece pratik ve hızlı bir çözüm olan bu yöntem, sadece araç şase numarası girilerek araca ait tüm yedek parça türlerine erişebilme imkânı sunar. Üstelik orijinal, yan sanayi ya da muadil seçeneklerle sunulan yedek parçalar arasından güvenle tercihte bulunmak mümkündür.

Madeni Yağları, Fren Sistemi Olmak Üzere Geniş Ürün Kategorisinden Yararlanın

Parça Şehri, farklı kategoriler üzerinden yedek parça satışını gerçekleştirerek müşterilerin aradıkları yedek parçalara zahmetsizce ulaşmasını sağlıyor. Fren sistemi, debriyaj sistemi, elektrik sistemi, motor aksamı, direksiyon sistemi, madeni yağlar olmak üzere farklı kategorilerde yenilikçi yedek parçalar bulunuyor.

Madeni yağlar içerisinde yer alan Motor Yağları kategorisinde farklı ürünler yer alır. 10/40 motor yağı, 5/40 motor yağı, 10/60 motor yağı gibi farklı viskozite yağları bulabilirsiniz. Diğer kategorilerdeki ürün çeşitliliği de oldukça fazladır. Sizler de aradığınız ürünlere hızlı ve zahmetsiz bir şekilde ulaşım sağlamak istiyorsanız Parça Şehri ayrıcalığından yararlanabilirsiniz.

Yüzlerce Çeşit Yedek Parça

Parça Şehri’nin zengin ürün çeşitliliği içerisinde hemen her otomobil marka ve modelinin yedek parçaları bulunur. Motor, Akü, elektrik aksamı, ateşleme sistemi, direksiyon, süspansiyon, fren gibi otomobillerde en çok ihtiyaç duyulan yedek parçalara platform üzerinden kolaylıkla ulaşılabilir. Farklı kategoriler altında sınıflandırılan bu yedek parçalar, aynı zamanda markalara göre de sınıflandırılabilir.

Kullanımı oldukça basit olan Parça Şehri’nde yedek parça ararken sorgulama yöntemlerinin yanı sıra manuel arama yapmak da mümkündür. Otomobil markaları arasından tercihte bulunarak sahip olunan araç için yedek parça çözümleri listelenebilir. Ayrıca hangi yedek parçanın hangi markalar için uyun olduğunu keşfetmek adına platform, farklı çözüm önerileri de sunar.