Osmaniye'de, 6 Şubat depremlerinde evleri oturulamaz hale gelen ve kanser hastası olan karı-koca, çadır bulamadıkları için arabada yaşıyor. Nigar Babaoğlu "Yorgunuz, çok yorgunuz, hastayız. Sobalı bir çadır vermediler. 42 senelik avukat arabada yatıyor ya, arabada yatar mı hasta adam? Kanser hastası adam, ben de kanser hastasıyım. Böyle Türkiye mi olur? Böyle memleket mi olur?" dedi. 

Kahramanmaraş merkezli depremlerde Osmaniye Esenevler Mahallesi'ndeki evleri ağır hasar gören kanser hastası Nigar Babaoğlu, çadır bulamamaktan yakındı. Nigar Babaoğlu yaşadığı sıkıntıları şöyle anlattı:

"Evimiz yıkıldı bizimle kimse ilgilenmiyor. 15 günden beri arabada kalıyoruz. Çok zor durumda kaldık. Yorgunuz, çok yorgunuz, hastayız. Sobalı bir çadır vermediler. 42 senelik avukat arabada yatıyor ya, arabada yatar mı hasta adam? Kanser hastası adam, ben de kanser hastasıyım. Böyle Türkiye mi olur? Böyle memleket mi olur? Görmedim ben. Askerler gece geldi dedi ki 'çadır gelmiş uçakla, alın' dedi. Benim kimim alacak ya? Ben, bir kocam, bir çocuğum, bir ben. Yaşlı olmasam, genç olsam ben bunun her şeyini atlatırım. Ama şimdi atlatamıyorum bu sıkıntıları. Çok zor durumdayım. Bundan sonra evsiz kaldık. Şuraya bir konteyner koydurmayı düşünüyoruz. Konteynerde de ne kadar yaşanır? Yaylada evimiz var her yeri çatlamış"