Osmaniye’de yaşayan kanser hastası 32 yaşındaki Billure Hüseynova, hasta çocukları ve kendisi için yardım istiyor. Tedavileri için maddi durumunun olmadığını ifade eden Billure Hüseynova, "Hepimiz ailecek hastayız. Tedavi olamıyoruz, devletten yardım istiyorum. Ameliyat gerek, ameliyat olamıyorum. Çünkü geç kaldığımı söylediler, sadece tedavi olman gerek dediler. Ben ölmek istemiyorum çocuklarım var çocuklarımın yaşamasını, büyümesini istiyorum" dedi.

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde yaşayan kanser hastası 32 yaşındaki Billure Hüseynova, epilepsi hastası oğlu ve kalbi delik olan kızıyla birlikte yaşıyor. Kendisine de 4 ay önce akciğer kanseri teşhisi konulduğunu belirten Hüseynova, maddi sıkıntılarından dolayı doktora gitmekte geç kaldığını ve ameliyat olma süresini kaçırdığını belirtti. 

"ÖLMEK İSTEMİYORUM ÇOCUKLARIM VAR"

Hem kendisi hem de çocuklarının tedavisi için yardım beklediğini ifade eden Billure Hüseynova, şunları söyledi:

"Ben hem Türk vatandaşı hem Azerbaycan vatandaşıyım. 13 yıllık eşimden ayrıldım, 1 sene oldu. Ben 4 ay önce kanser hastalığına yakalandım. Tedavi olamıyorum imkânım yok çünkü. Bir oğlum epilepsi hastası. Bir gelirim yok geçinemiyorum. Çalışamıyorum, hastalıktan dolayı çalışamıyorum. 3 çocuğum var maddi ihtiyacım var yani tedavi ihtiyacım var. Sigortaya borcum var, yeşil kartım da yok tedavi olamıyorum, bir gelirim yok. Üç tane çocuğumdan 2’si hasta, kalp hastası olduğunu söylediler, delik olduğunu onun için deliğin kapanması gerek dediler. Bir oğlum da epilepsi hastası tedavi görüyordu ama tedavi olamadığı için yapamıyorum, devam edemiyoruz. Hepimiz ailecek hastayız. Tedavi olamıyoruz devletten yardım istiyorum. Ameliyat gerek, ameliyat olamıyorum çünkü geç kaldığımı söylediler, sadece tedavi olman gerek dediler. Ben ölmek istemiyorum çocuklarım var çocuklarımın yaşamasını, büyümesini istiyorum."