CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kapısına giderek “Burada terörist yetiştiriyorlar” dediği SADAT, Kılıçdaroğlu’nun yayını sırasında TV100’e verdiği reklamın ardından yeniden gündeme geldi.

Taşpınar TELE1’de Evren Özalkuş’un sunduğu Türkiye’nin Geleceği programının konuğu oldu.

Gölge Ordu & SADAT’ın Sır Perdesi Aralanıyor kitabının yazarı gazeteci Caner Taşpınar yaptığı açıklamada önemli bir iddiada bulundu.

SADAT AKP’Lİ GENÇLERE EĞİTİM VERİYOR

Taşpınar, SADAT‘ın üyelerinin AKP’li gençlerin bulunduğu TÜGVA gibi derneklere giderek eğitimler verdiğini söyledi.

Taşpınar SADAT’ın Kılıçdaroğlu’nun TV100’deki yayını sırasında eli silahlı kişilerin hareketli görsellerinin de bulunduğu reklamını değerlendirdi.

Taşpınar, ayrıca kitabında fotoğrafının da olduğunu belirterek önemli bir açıklama yaptı.

"BU GENÇLERE NE EĞİTİMLER VERİLDİ?"

Taşpınar, şunları söyledi:

SADAT’ın AKP ilişkilerine bakıldığında SADAT’ın üyeleri tek tek TÜGVA gibi AKP gençlerinin olduğu derneklere giderek eğitimler veriyor. Bir savaş şirketi, verdiği eğitimler ortada. ‘Siyasetin içinde yokuz’ diyor. Bu yöneticilerin hepsi asker, hepsi savaş stratejileri üzerine eğitim verdiğini söylüyor. Bu gençlere ne eğitimler verildi? Bizzat AKP’nin kurumları, AKP üyesi gençler. Bunlara ne anlatıldı?

‘SADAT’IN KURUCULARINDAN ERSAN ERGÜN TV100’E ÇIKIYORDU”

‘Dış güçlerle iş birliği yapanlara bu vatan sandıkta teslim edilmeyecek’ paylaşımıyla bilinen SADAT kurucularından Ersan Ergür’ün geçen yıla kadar TV100’e çıktığını söyledi.

NE OLDU?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, tv100'de Uğur Dündar'ın sorularını yanıtladı. Yayın sırasında ekranda SADAT'ın reklamı verilmesi ise dikkatlerden kaçmadı. Söz konusu reklamda, SADAT'ın "Stratejik danışmanlık, eğitim ve lojistik..." gibi çeşitli hizmetlerinin sıralandığı görüldü.  Tanrıverdi, Kılıçdaroğlu ve Akşener'i hedef alarak, "Akşener'i dava ettik, Kılıçdaroğlu'nu ise bahçemizden geri gönderdik" sözlerini sarf etmişti. Tepki çeken reklamın söz konusu açıklamanın ardından yayınlanması da dikkat çekti.