Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Mobil Ofis Hizmet Aracı ile Kuşadası Sanayi Sitesi’ni ziyaret ederek, esnafın talep ve önerilerini dinledi. Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Azmi Tabak ile de bir araya gelen Başkan Günel, “Benim dönemimde Kuşadası Sanayi Sitesi’nin hiçbir eksiği kalmayacak” dedi.

Başkan Ömer Günel, Mobil Ofis Hizmet Aracı ile Kuşadası Sanayi Sitesi’ni ziyaret etti. Birim müdürlerinin de katıldığı alan gezisinde, Günel ilk olarak Kuşadası Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Azmi Tabak ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Toplantıda, Kuşadası Sanayi Sitesi’nin acil olan ihtiyaçlarının neler olduğu ele alındı. Günel, daha sonra alt ve üstyapısı geçen yıl Kuşadası Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yenilenen Kuşadası Sanayi Sitesi’nde incelemelerde bulundu. Esnafın sorun ve taleplerini dinleyen Günel, yönetim kurulundan gelen talep üzerine Sanayi Sitesi’nde bulunan galvanizli çöp konteynerlerinin sayısının artırılması ve eskiyenlerin yenileriyle değiştirilmesi için birim müdürlerine gerekli talimatı verdi. Sanayi Sitesi’nin daha modern ve estetik bir görünüme kavuşması amacıyla da Kuşadası Belediyesi tarafından alanda çeşitli çevre ve peyzaj düzenlemeleri yapılacak.

Kuşadası Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Azmi Tabak, Günel’in kendileriyle çok yakından ilgilendiğini belirterek, “Başkanımız, daha önce buradaki alt ve üstyapıyı yenileme sözü vermişti. Bu sözünü tuttu. Çalışmalar sayesinde Kuşadası Sanayi Sitesi’nin çehresi değişmeye başladı. Bu durum esnafımızı çok memnun ediyor. Bugün de kendisiyle diğer eksikliklerle ilgili görüştük. Ben Kuşadası Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu ve esnaf arkadaşlarım adına kendisine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Günel ise “Kuşadası Sanayi Sitesi’nin sorunlarıyla daha belediye başkanlığına aday olduğumda ilgilenmeye başladım. Göreve geldikten sonra da uzun yıllardır var olan birçok köklü sorunu çözüme kavuşturdum. Benim dönemimde Kuşadası Sanayi Sitesi’nin hiçbir eksiği kalmayacak. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Kuşadası Belediyesi olarak esnafımızın yanında olmaya ve sorunlarına çözüm üretmeye devam edeceğiz” diye konuştu.