İzmir’de 18 yaşındaki Aslıhan Sinem Çiçek, iş başvurusunda bulunmak üzere evden ayrıldığı gün ormanlık alanda ağır yaralı halde bulundu. Hastaneye kaldırılan genç kadın kurtarılamadı. Çiçek’in yaralı olarak bulunduğu anda, olay yerinde kendisine saldırdığı belirtilen Burak K.'nın dışında iki kişinin daha ismini polise söylediği öğrenildi.

Olay 26 Temmuz günü yaşandı. Evden iş görüşmesinde bulunmak için ayrılan Aslıhan Sinem Çiçek, iş görüşmesi sonrasında kız arkadaşlarının yanına uğradı. Burada bir süre kalan Çiçek, saat 16.00'da gelen kapalı kasa hafif ticari bir araca binerek bölgeden uzaklaştı. Akşam kızlarının eve gelmemesi üzerine ailesi genç kızı aradı. İlk önce telefon çalarken daha sonra ise telefon tamamen kapandı. Aile, polis merkezine giderek yardım istedi.

HASTANEDE 3 KİŞİNİN İSMİNİ VERDİ

Sabah gazetesinin haberine göre; Aslıhan Sinem Çiçek, aynı gün saat 22.00 sıralarında Karşıyaka Örnekköy Mahallesi'nde ormanlık alanda ağır yaralı halde bulundu.

Son dakika: Genç kızın esrarengiz ölümü! İş görüşmesine gitti ormanda bulundu

Ayrıca olay yerinde üzeri Burak K.'nin de bulunduğu öğrenildi.

Burak K.'nin üzerinde Çiçek'e ait telefon çıktı. Yaralı genç kadın, olay yerinde kendisine saldırdığı belirtilen Burak K.'nin dışında iki kişinin ismini polise söyledi.

DİĞER 2 SALDIRGAN HENÜZ TUTUKLANMADI

Çiçek'in saldırı sırasında cinsel istismara uğradığı ve yüksek dozda uyuşturucuya maruz kaldığı iddia edildi.

Aslıhan Sinem Çiçek'in yakını Pınar Çiçek, "Sinem'e uyuşturucu verilmiş. Cinsel istismar var. Olayın çözülmesini istiyoruz. Arkadaşları çelişkili ifadeler veriyor. Sinem'in adını söylediği diğer kişilerin de bulunmasını istiyoruz" dedi.
Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu da Aslıhan Sinem Çiçek’in ölümü ile ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Aslıhan Sinem Çiçek 27 Temmuz’da İzmir’de yaralı halde otoban kenarında bulunduktan sonra hayatını kaybetti. Polisi arayıp 3 isim vermesine rağmen yalnızca Burak K. tutuklandı. Aslıhan’ın ölümüne sebep olan failler yakalanacak, adalet sağlanacak.”