Odunpazarı Spor Kulübü Atletizm Takımı, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 84’üncü yılında Ankara’da yapılan 10 Kasım Atatürk’ü Anma Koşusu Türkiye Şampiyonası'nda büyük bir başarıya imza atarak Türkiye şampiyonu oldu. Başarılı atletler ayağının tozu ile Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’u ziyaret etti. Ziyaret sırasında konuşan Başkan Kurt, “Sporcularımız bizi her zaman, her yerde gururlandırıyor” dedi.

Her yıl Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının yıl dönümünde gerçekleştirilen 10 Kasım Atatürk'ü Anma Kros Yarışmaları, bu yıl da yoğun bir katılımla yapıldı. Ankara Eryaman'daki kros parkurunda gerçekleştirilen yarışmalara 439'u kız, 509'u erkek 948 sporcu katıldı. Küçükler, yıldızlar ve gençler kategorilerinde yapılan müsabakalarda Selka şirketler grubu sponsorluğunda faaliyetlerine devam eden Odunpazarı Spor Kulübü Atletizm Takımı büyük bir başarıya imza attı. Küçük Erkekler Takımı Türkiye birincisi oldu. Arda Yüce ise 178 sporcu arasından Türkiye ikincisi oldu.

Başarılı atletler, ayaklarının tozuyla Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’u ziyaret etti. Odunpazarı Belediyesi Meclis Salonu'nda gerçekleşen ziyarete, Odunpazarı Spor Başkanı Adnan Evren Olcay, takım antrenörü ve sporcular katıldı.

“YENİ SEZONDA DA BAŞARI ODAKLI ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Kendilerine verdiği destek için Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’a teşekkür eden Odunpazarı Spor Kulübü Başkanı Evren Olcay, Eskişehir’de amatör spora destek vermeye devam edeceklerini söyledi. Bu yıl başarıları nedeniyle 9 sporcunun BESYO’ya girmeye hak kazandığını kaydeden Olcay, kız takımından atletlerin başarıları sayesinde ENKA Spor Kulübüne transfer olduğunu anlattı. Yeni sezonda da başarı odaklı çalışmaya devam edeceklerinin altını çizen Olcay,  kendilerine sponsor olan Selka şirketler grubuna teşekkür etti.

Odunpazarı Spor Kulübü Atletizm Takımını tebrik eden Başkan Kurt, “Sporcularımız bizi her zaman, her yerde gururlandırıyor. Onlara sonsuz teşekkürlerimi sunuyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.